K & L plus mig

I morse efter jag vaknat och låg kvar i sängen och drog mig lite hade jag en enormt porrig och skön fantasi om hur det vore ifall både K & L kom hit och vi hade trevligt på tre. Funderar på att under eftermiddagen/kvällen försöka skriva en liten sexnovell om den upplevelsen…

Här får ni en bonusbild av ingen som helst anledning annat än att det här inlägget såg så torftigt ut med bara en liten snutt text däruppe. Utfyllnad? Tveklöst, men utfyllnad som är ganska trevlig att se på! 🙂

bc97ccad65dc

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”K & L plus mig

  1. Manlighetens drömmar

    Åh helvete, du gav mig nästan en hjärtattack, haha, tjejen är VÄLDIGT lik en vän till mig, hehe. Efter noggrann titt så syns det ganska väl att det inte är hon men det första intrycket.

    Svara

Skriv en kommentar!