En tribut till fittan

Jag älskar det kvinnliga könet. Jag älskar det både som en generell term (dvs kvinnor i största allmänhet) men jag älskar även det kvinnliga könsorganet. Det är en enkel sak att säga, och egentligen ganska självklar som heterosexuell man att man säger det. Men icke desto mindre tröttnar jag aldrig på det kvinnliga könsorganet. Jag är helt övertygad om att heterosexuella kvinnor känner detsamma om det manliga könsorganet. Det är fullt naturligt.

Jag älskar hur många former, färger och skepnader det tar även om det håller sig till samma grundläggande beståndsdelar. Jag älskar hur varje fitta är hundra procent unik, men ändå känner man sig hemma där. Jag älskar hur varje fitta fungerar olika, men har samma grundläggande principer. Jag älskar variationen hos fittor, och hos kvinnor överlag.

Relativt ofta stöter man på diskussioner om vad man gillar. Speciellt killar verkar väldigt förtjusta i denna aktivitet. Killar uttrycker ofta en svaghet för en viss typ, och ofta blir det ganska snävt. Man gillar rödhåriga tjejer, blondiner, brunetter. Man gillar stora bröst, små bröst, osv. Detta fortsätter med fittan. Man gillar rakade, håriga, ansade.

010101010101

Jag själv har lite svårt att relatera till såna koncept. Om jag skulle säga att jag gillade, säg, blondiner med små bröst och orakade fittor… då skulle jag känna mig som att jag begränsade mig. Jag skulle känna mig som att jag inte upplevde hela spektrumet. Inte tog in och njöt av allt som kvinnan kan erbjuda mig, utan valde ett snävt litet fönster att titta igenom.

När jag tänker på kvinnans fitta så tänker jag på hur underbart mycket variation det finns inom ett så relativt litet område. Varje kvinna ser unik ut där, varje kvinna doftar unikt, varje kvinna smakar unikt. När man för första gången bekantar sig med en ny fitta är det som att utforska en ny och spännande maträtt, eller ett outforskat land. Man hittar smaker, upplevelser, känslor. Man lär sig hur man ska röra henne för att hon ska ha det skönt, och man får det skönt själv.

Fittan är fantastisk. Den är en djungel och en rock-konsert på en och samma gång. Så länge man håller sinnet öppet för att varje fitta är unik och inte tänker ”Nej, den där gillar jag inte!” så finns det ingen hejd på hur mycket spänning och njutning en fitta ger och tar emot.

010101011101

Läs även dessa inlägg:

8 tankar kring ”En tribut till fittan

 1. Ida

  Jag tycker faktiskt att det manliga könsorganet är väldigt fult. Har alltid tyckt det. Har ännu inte stött på en kuk som är fin, vacker, stilig eller hur man nu vill uttrycka sig. Roligt möjligen. Men annars fula.
  Och vad gäller fittor så vet jag inte om de är så mycket vackrare heller. Men jag har inte filosoferat lika mycket över dem som alla dessa kukar :p

  Svara
 2. elinpelin

  Tackar, jag tar åt mig! Har ju en fitta liksom.
  Kukar kan vara fina. En hård kuk som jag vet kommer att ge mig njutning är ju helt underbar att ta i handen (min gästblogg från i somras). Men en kuk kan vara komisk på ett sätt en fitta har svårt att vara. Ett ord: helikoptern. =)
  kramkram

  Svara
 3. M

  Hej, ser att du lagt upp många vackra bilder…o jag har ett problem. För ett bra tag sedan la ”ormen i paradiset” upp några erotiska bilder, svartvita, och länkade till sidan. Dock har jag glömt vad sidan hette och verkar aldrig finna den igen. Och extra svårt nu när ormen är nere=(
  Kanske du kan hjälva mig?

  Svara
 4. Anna

  Jag håller med Ida! Jag tycker också att kukar är fula! Det finns inget tändande med att se en kuk på en bild, eller ens i verkligheten! Det ser för jäkla komiskt ut med alla dessa bilder som killar lägger upp på sina snoppar! Jag tror inte att de har tänkt sig att många av oss skrattar åt dem…?

  Det som tänder mig är mannen som kuken sitter på, inte själva kuken.

  Fittor är väl inte heller särskilt vackra. Ganska ointressanta de också.

  För mig är människan det viktiga, inte själva organet.

  Svara

Skriv en kommentar!