En annan detalj

När jag läser Klumpes förra inlägg så kan jag inte undgå att fundera på huruvida det är de där berömda ”kärlekshandtagen” han menar. De där man får kämpa med något otroligt om man ska träna bort. Nästan mest, om man bortser från den där ”mammabulan” på magen som man för alltid får leva med om man har otur.

Jag var tvungen att leta lite bland mina egna bilder och se om jag hade något som illustrerade vad jag tror han menar, och snubblade över min avatar-bild. Där ser man viss antydan till sådana, de finns där obönhörligen men jag har tydligen valt en riktigt bra vinkel för de syns inte alls lika bra som i verkligheten. Jag är inte så förtjust i mina, men det är härligt för min sambo att ha något att hålla i när det bär av på alla fyra, det där hårda taget ni vet, då njuter jag till fullo.

Hur som helst så hittade jag ju min avatar och den illustrerar också något jag uppskattar riktigt mycket på kvinnokroppen, något ganska vanligt att bli upphetsad över kanske, men det är min turn-on.

behind

Svanken. När en kvinna kan svanka, vilket jag själv också anser att jag är relativt duktig på, är det riktigt upphetsande. En timglasform är också vackert på en kvinna, som också illustreras på bilden, men mycket det där med svanken.
Det, tycker jag är vackert.

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”En annan detalj

 1. M

  Jag älskar den där bilden! De är så brutal och försiktig samtidigt. Mammabulan..undrar om det är en sådan jag har, måste kolla spegeln igen. 😉 Puss och kram!

  M

  Svara
 2. MizzE

  Åh vad jag önskar att min kropp såg ut så där! Jag älskar timglasformen och den runda välformade rumpan.
  Jag har inte så pjåkig timglasform själv, verkligen inte, men jag lyckas alltid få de där tråkiga ”ryggvalkarna” när jag svankar det minsta lilla. De försöker jag träna bort samtidigt som jag försöker intala mitt sviktande självförtroende att jag har extrakilona på rätt ställen ;P

  Svara
 3. Manlighetens drömmar

  Jag måste tyvärr säga att jag har väldigt svårt att fokusera på någonting du skriver i samband med den bilden. Den bakdelen förtrollar mig nåt så jävulskt, fruktansvärt sexig. Kalsongen sprack av förtjusning!

  Svara

Skriv en kommentar!