Det är fascinerande…

… att det i skrivande stund är 115 personer som röstat att de vill träffa mig och/eller Sheila. Min förkylning är på bättringsvägen och jag är inte så lite smickrad över detta.

Jag är glad att mina och hennes skriverier uppskattas. En liten osäker och lätt neurotisk del av mig försöker påminna mig om att de flesta säkert vill träffa Sheila, men jag säger åt den att hålla tyst. Om ni vill träffa mig eller båda eller henne gör inget. Jag är bara smickrad.

Våran blogg ligger inte så superhögt på topplistorna över bloggar. Det förvånar mig inte. De som ligger överst är samma urtråkiga mode/smink/skvaller/blondin/passivt aggressiva bloggar som alltid. Inte ens om man bara håller sig till (den alltför snäva) beteckningen ”sexbloggar” ligger vi högre än på omkring 4-6e plats.

Men även där gör det inget. De som ligger före oss är oftast 19-åriga tjejer som gillar att visa upp sig och prata om hur mycket de knullar. Eller –vilket jag cyniskt tror är mer troligt– människor som utger sig för att vara 19-åriga tjejer. Såna bloggar kommer och går, och det är inget fel i att visa upp sig eller gilla att se på människor som gör detsamma.

I november firar den här bloggen tre år av bloggande. Det känns häftigt. För tre år sen, hade jag nånsin trott att det skulle bli så här? Aldrig. Inte en chans.

Det är dock fascinerande att det blev så här. Att jag har en trogen skara läsare, och att jag utvecklats så långt som jag har på det personliga planet. Sånt värmer!

Uppdatering: Fast det finns ett undantag till listplaceringarna, och det är på Lustbloggar där Klumpesnusk varit stadig etta sen skitlänge tillbaka. Härligt!

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Det är fascinerande…

Skriv en kommentar!