Bröstmjölk

Igår hittade jag den serie med fyra bilder som finns längst ner. Jag tyckte de var underbara, dels sensuellt fotograferade men också så fyllda med kärlek och omtanke på nåt vis. Två kvinnor som njuter av varandras bröst.

Det som är intressant och som överraskade mig en smula var den sista bilden, där det visar sig att den ena kvinnan producerar bröstmjölk. Jag blev inte upprörd eller tyckte det var obehagligt då jag sett flera bilder förut som haft samma tema. Skillnaden här var att det var så sensuellt på nåt vis, och ingick i det hela.

Det i sin tur fick mig att börja fundera kring det här med bröstmjölk. För bröstmjölk är en sån grej som är lite av en het potatis. Många av de människor som jag pratat med skulle aldrig vilja suga på ett bröst som producerar mjölk, eller smaka på det. Det är helt enkelt ett väldigt tabu område för dem.

Varför är det tabu? Det är naturligt, och jag vill föreställa mig att det kan vara både skönt och sensuellt som kvinna att få sina bröst stimulerade i ett sexuellt sammanhang även när man producerar mjölk. Men jag gissar att det uppstår ett tabu då bröstmjölk för de flesta associeras med barn, och barn samt allt sånt som hör därtill är ett område som många (fullt förståeligt) inte vill associera i ett sexuellt sammanhang. Som med så mycket som rör människors tankeprocesser handlar det mer om magkänsla än logik.

Är bröstmjölk verkligen så tabu som man kan tycka?

Jag har själv smakat på bröstmjölk. Ett av mina ex för väldigt många år sen producerade det, och det var oundvikligt när man hade sex att det antingen droppade eller kom i hyfsat rikliga mängder när man hade sex. Hon tyckte det var pinsamt, men även om jag då inte var i närheten av den person jag är idag så viftade jag bort hennes oro som helt irrelevant. Smaken är svår att beskriva, men den är inte otrevlig alls. Men å andra sidan var (och är fortfarande) det ingen fetisch för mig, så dropparna som kom ut var mest en småtrevlig bieffekt.

Vad tycker du? Om du är man, skulle du störa dig på att din kvinna producerade mjölk. Och du kvinna, vad skulle du tycka om att få dina mjölkande bröst stimulerade i ett sexuellt sammanhang?

Det finns som alltid många vinklar…

Läs även dessa inlägg:

8 tankar kring ”Bröstmjölk

 1. Sheila

  Då jag själv producerat ordentligt med mjölk i två omgångar så kan jag säga att det är skönt sexuellt, de är extra känsliga och dessutom ofta spända, speciellt i början. Och vid stimulans, då man får räkna med att mjölken rinner till, kan lättnaden vara otroligt härlig. Dessutom är bekräftelsen i att vara annat än en mjölkmaskin pga dessa enorma bröst, en stor grej av njutnaden i det. Även om man är kvinna bevisligen i och med barnafödandet och ammandet så vill man också vara en attraktiv och åtråvärd sådan. 😉

  Svara
 2. Anna

  (Känns som jag säger emot i varje kommentar men det visar väl bara att vi alla är olika?)

  När jag ammat har jag inte klarat av att mannen rört mina bröst. Jag har mått riktigt illa då och fått lust att kräkas. Det har känts så perverst på något vis. Så länge jag ammade (ett år varje gång) har mina bröst varit mat, bara mat. Framkallade inte någon som helst sexuell känsla.

  Svara
 3. gx

  Vi har tre barn, och min kvinna har alltså ammat under tre perioder. Första omgången var det som Anna säger. Det kändes obehagligt och allt för mycket kopplat till barnet och mat. För min del kändes det också konstigt. Men den perversa sidan lockade mig nog lite. Under de två senare omgångarna gick vi allt längre. Området neutraliserades och vi kunde mötas. Hon fann allt mer njutning och kunde nog frikoppla det funktionella från det sexuella. Det är lite tabu och kinky och jag tror att det driver oss båda. Det blev aldrig några vidare exesser men vi fann det erotiskt. Det smakat lite speciellt, men gott. Det trevligaste är nog att hennes bröst eller kanske hennes förhållande till sina bröst förändrats under tiden. De har utvecklats till en viktig erotisk zon, på ett sätt som inte var fallet när vi träffades.

  Svara
 4. Henke

  Min fru gillade när jag msyet med hennes bröst när hon ammade kanske inte när det rann ur dom då skämdes hon nog lite men jag hade inget emot det

  Svara
 5. Nikki

  Det finns ju svängningar åt båda hållen i denna fråga. Jag läste nånstans nån gång en tjej som inte ville amma sitt barn för hon förknippade sina bröst med sex och tyckte det va sjukt och perverst om hennes barn skulle suga på dem. Själv så skulle jag absolut inte ha nått emot det hela. Bröst och mjölk är väl två av de naturligaste sakerna som existerar…ko mjölk kommer också från bröst…

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Wow, jag tror det där tar priset för neurotiska åsikter om sina bröst som jag nånsin hört talas om.

   Som du säger, bröst och mjölk är naturligt. Det blir bara sexuellt om man gör det sexuellt, och att amma sina barn kan jag inte på nåt vis se som en sexuell handling.

   Svara
 6. pussy*power

  På ett swingerparty så hade jag sex med en tjej och sög på hennes bröst – döm om min förvåning när det kom mjölk ur dem! Hon hade slutat amma några månader innan men vi tyckte båda att det var en häftig upplevelse. *LER*

  Svara
 7. Alex

  Hej ,har i flera år fantiserat samt kollat om saker som har bröstmjölk att göra ,jag skulle bli en lycklig människa om jag fick tag i en sådan tjej som producerar mjölk,jag hade nog svalt mängder,men hur och var finns sådana tjejer,min tjej vill inte bli gravid och frågan är hur länge man ska vänta och ifall hon accepterar att jag smakar ,,, har massa bilder på tjejer som sprutar mjölk om någon är intresserad 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!