Beröm!

Manlighetens Drömmar ger mig och Sheila beröm. Det tar vi tacksamt emot! Vi skriver inte den här bloggen som nåt slags egotripp, vi skriver den för att vi vill skriva. Icke desto mindre värmer det oss alltid när det vi skriver uppskattas, och det är kul att ha en så trogen och hängiven läsarskara.

Därför skulle vi vilja tacka för att vi får ha just en så bra skock med läsare. Läsare som ger bra kommentarer, som håller liv i diskussionen, som ger oss inspiration och lust att fortsätta skriva.

Just idag har jag dock inte så mycket att skriva om. En envis nästäppa håller mig lite lätt däckad, och jag tillbringar lördagen med att göra saker som inte ingår i min Klumpesnusk-persona. Jag roar mig mest med att blippa på dumburken och dricka gott té.

Vill ni visa eran uppskattning rekommenderar jag att kika in på Lustbloggar och rösta på oss. Inte för att våran ställning är särskilt hotad; jag tror vi legat etta på den listan ungefär sen den startades, men det är kanske den enda av alla de blogg-topplistor som jag faktiskt bryr mig om att kika på.

Till veckan ska jag skriva om ett projekt jag vill starta. Håll ögonen öppna!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!