Alkohol + tampong = sex?

Ja det är sannerligen fascinerande, att 115 personer vill träffa oss, eller någon av oss. Jag tror, till motsats från Klumpe, att det är honom de flesta vill träffa. Han har trots allt suttit här nu i snart tre år som han säger och skaffat sig en alldeles egen läsarskara. Det jag skriver tror jag folk läser för att det är ett tillskott på sidan, något nytt att läsa helt enkelt.
Några gånger har jag funderat på när jag själv började skriva och när min sk ”årsdag” skulle tänkas bli. Nu har jag ju någon månads paus över sommaren, så det räknas inte riktigt som årsdag ändå tycker jag. Men jag känner att jag skulle vilja ha en iallafall, vilken blir min årsdag?

Som ni förhoppningsvis förstått så är mitt vardagliga liv fyllt av stress och en otroligt massa andra måsten som gör mitt sex- och relationsbloggande obefintligt. Även om jag stundvis räknar mig själv till skaran av Supermammor, så är det bara nog så mycket även vi klarar av och jag verkar ha stött på min kryptonit. Jag somnar när, var och hur som helst. Utan undantag. Idag, jag satte mig vid den enda stationära datorn här hemma i väntan på att få åka och skriva prov i ett av de ämnen jag försöker ta mig igenom. I en otroligt obekväm datastol, med hälsenorna krossade mot databordet somnar jag och sover så i drygt tre timmar!! Ont hade jag när jag somnade och ännu ondare var det att vakna. Jag missade alltså allt!
Vilket kanske kan ge en förklaring till min frånvaro här, jag har sällan så lång tid på mig att sätta mig och formulera något vettigt här. Jag vill ju inte dra ner standarden på läsmaterialet trots allt.

Det har dock inte inneburit färre ämnen att ta upp här, det har hänt lite allt möjligt.
Bland annat så tog vi oss några välförtjänta glas vin här hemma en kväll, lite för många tydligen, och jag förförde sambon innan han däckade. (Ja de flesta vet precis vad jag pratar om, karlar och alkohol är underbart till en viss gräns, men inte en halv cl mer än så får det vara.)
Det låter trevligt och är absolut inget han har något emot, men till saken hör att jag fortfarande hade lite mens kvar och således en tampong (som tur var av storlek mindre) inne i mig. Vi hade en otroligt trevlig omgång med dryga halvtimmen kuksugning och sedan beordrade jag honom att knulla mig. Sagt och gjort, han ”hoppade på” och det var riktigt skönt, som alltid och speciellt som det var några dagar sedan sist. Men.. Då alkoholhalten blivit lite högre än den borde så minns inte jag huruvida jag tog ur tampongen innan jag slocknade i hans armar den natten!
Direkt på morgonen ställde jag mig i duschen och förde upp två fingrar för att känna efter, ingenting. Det kändes inte konstigt heller och mensen var slut, så jag försökte att inte tänka mer på det. Men på kvällen känns det obehagligt och jag har tänkt på det i omgångar under hela dagen. Så jag ber sambon att försöka känna efter. Han tar på sig en latexhandske och börjar känna efter. Då det snarare gjorde mig generad än upphetsad var jag inte våt eller avslappnad så trots olja fick han bara in handen till knogarna då det gjorde fruktansvärt ont. Han kände dock inget men då jag vid det laget inbillat mig att det absolut måste finnas en tampong kvar där hade jag i det närmaste blivit hysterisk. Till råga på allt så googlade jag detta och fick läsa om tampongsjukan, vilket i enorma otursfall kan leda till en sådan blodförgiftning att man dör! Ni kan tänka er stegringen i min hysteri.
Jag ringde till sjukvårdsrådgivningen i halvpanik, vandrade fram och tillbaka ute i köket, där får jag som mamma och kvinna iallafall vara ifred, haha! De ber mig till min förfäran att komma in på en gång, utan att passera gå. Jag gasar in till jourcentralen, lite för fort, och får slänga upp benen i en sådan där hemsk gynekologstol. Efter en halv fisting av en helt okänd barnmorska kan hon konstatera att det absolut inte finns något kvar där inne, jag har skött mig och gått på toaletten efter vår sexakt, allt såg fint ut och kändes normalt.
Det var trevligt att andas ut kan jag lova och efter detta har jag av någon anledning inte haft något obehag alls, mycket underligt..

tampong-13764-0_368_2601w

Kan dock säga som så att jag aldrig kommer göra om det där, att ha sex med tampong, hur onykter jag än är. Jag ska göra som jag gjort innan, vara lika minutiöst noga med att sköta mig på den fronten. Och så var det med det!

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Alkohol + tampong = sex?

 1. Devil

  Jag har varit på väg några gånger tillsammans med mitt ex att ha sex när jag haft tampong i, men kommit på mig själv med att de inte är bra och gått på toa och tagit ur den!
  Känner att ha sex med tampong i skulle inte alls vara bra..

  http://enalskare.blogspot.com/

  // Devil!

  Svara
 2. Paret X

  Haha, historien i sig var väl lite otrevlig, framför allt för dig då.Skönt att det ordnade sig. Men bilden var helt klart ett + 10. Den klargjorde hela historien. Rätt bild till rätt historia.

  Svara

Skriv en kommentar!