Sorry!

Jag verkar ha gjort ett rejält buffelhuvud av mig själv med mina senaste skriverier. Verkligen imponerande hur jag stånkat runt och lyckats göra människor upprörda.

I framtiden ska jag försöka ha lite mer balans i mitt språk, tydligen har jag en tendens att använda för starka uttryck vilket kan misstolkas.

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Sorry!

 1. Polyamorös Make

  Nu förstår jag inget alls. Jag menar – man måste väl få stå för sina åsikter i sin blogg? Det är sällan man kan göra alla nöjda, så personligen ser jag inte att du ska be om ursäkt, utan stå för vad du tycker och tänker. Keep ’em cumming!
  .-= Polyamorös Makes senaste inlägg: Grannen är en skrikare… =-.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Det var inte mina åsikter jag ber om ursäkt för, utan mina formuleringar. Jag står för mina åsikter, men i efterhand känner jag också att jag hade kanske kunnat välja bättre ord för att uttrycka dem.

   Svara
 2. Nikki

  Aj aj aj att det blev så här av min fråga 🙁 va ju inte riktigt meningen. Men alltså jag förstod precis vad du menade när du skrev ditt svar och jag tyckte inte att formuleringarna va nå fel, det va ju din innersta tankar och ärligt om vad du gillar. Hur kan det va fel? Om folk inte kan läsa mellan raderna och förstå innebörden, ja det är ju absolut inte ditt fel!
  .-= Nikkis senaste inlägg: Gnäll!! =-.

  Svara

Skriv en kommentar!