Skrivkramp och gästbloggande

Jag har drabbats av en grym skrivkramp igen. Jag har massor med intressanta tankar och ämnen som jag vill skriva om, men så fort jag försöker få ut orden i skrift blir det bara… skräp. Det blir ingenting. Jag tappar ångan, orden vill inte lyda mina tankar.

Därför efterlyser jag ett eller gärna två intressanta gästinlägg som kan få underhålla läsarna medan jag vilar lite. Någon som vill skriva? Vore trevligt, isf. Hör av dig via MSN eller mail!

Som plåster på såren får ni en fin bild på en rund tjej. Jag älskar runda tjejer med glasögon, mums!

heftygirl

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Skrivkramp och gästbloggande

  1. Norrländska

    Intressant att den tecknade bilden i förra inlägget också påminde en del om henne 😉

    Svara
  2. Marie :D

    Ja du lite svårt att höra av sig till dig via msn om man inte har den adressen, om den nu inte är samma som mail vill säga 😀 Men du kan ju alltid adda själv.. Ideér brukar jag ha..! Hör av dig själv, du får min msn här…! 😉

    Svara

Skriv en kommentar!