Recension: Rock Chick

Intimera sponsrar väldigt generöst denna recension av den omtalade Rock Chick. Jag gav den till K som har recenserat den åt mig. Beställ en åt dig själv eller nån du gillar nu med en gång!

För ett litet tag sedan kom Klumpe med en lila liten fiskekroks-liknande leksak vid namn Rock Chick. En leksak jag sett fram emot att få leka med men självklart inföll både resor och mensen med att den lila fiskekroken kommit i min ägo.

Istället berättar Klumpe om vad han hört andra säga om den vilket gav mig höga förväntningar. Leksaken är av silikon och gjuten så man slipper skavande skarvar, den känns mjuk nästan lite len och ligger väldigt bra i handen. Det går att töja ut böjen rätt rejält och samtidigt så är den inte mjuk utan ganska hård, inget sladdrigt gummi här inte.

Rock Chick är ergonomiskt utformad för att stimulera g-punkten, klitoris och blygläppar samtidigt. Dessutom kan du välja om du vill använda handen som hjälp. Vibratorn är stark, relativt tystgående samt steglös. Knappen är lätt åtkomlig men inte så placerad att man råkar stänga av den av misstag mitt i leken. Knappen var dock lite knepig att komma åt om man redan fått vibratorn på plats och samtidigt så var det skönare att föra in den utan vibratorn, självklart är detta en smaksak och man får prova sig fram till det man gillar bäst.

rockchick

Första testet var tillsammans med min man eftersom det så trivsamt stod att den skulle vara partnervänlig. Jag tyckte då det var lite svårt att få den att hamna på rätt ställe, att få den räfflade sidan över klitoris. Jag förstod inte riktigt hur den var tänkt att användas. Beskrivning fanns självfallet inte på förpackningen utan den fick man leta upp på hemsidan. Men en ganska bra beskrivning i form av en video, påminner er bara om att det är dumt att sitta vid fönstret där alla går förbi med persiennerna uppdragna. Det syns visst väldigt tydligt vad man tittar på 😉

Efter lite instruktioner och tips provade vi på nytt. Denna gång fick vi till gunget mycket bättre. Det tog några gånger för att riktigt få till gunget och efter ett antal tester så fick jag till gunget mycket bättre. Men den har inte uppnått mina förväntningar, tyvärr.

Det är en perfekt leksak att ha när du sitter i soffan och vill njuta lite extra, varför inte till en skön porrfilm? Eller tillsammans med din partner? Själv uppskattade jag den i kombination med en analplugg, det förhöjde känslan ett par tre snäpp.

Den är lite knepig att få på plats och jag känner mig lite för kort för den, eftersom den inte riktigt hamnar där den ska enligt beskrivning. Meningen är att den räfflade delen ska hamna över klitoris men för mig som kort är den ovanför och lite utanför.

+ Inga skarvar, len
+ Bra kvalité
+ Ger otroligt sköna orgasmer
+ Partnervänlig
+ Lätt att rengöra

– Ingen beskrivning på förpackningen
– Svår att få på plats
– Upplever den som för stor
– Kan vara svårt att få till rätt gung för att den ska fungera sådär optimalt

colorkukcolorkukcolorkukgråkukgråkuk

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Recension: Rock Chick

 1. Nikki

  Den ser onekligen spännande ut. Jag får hoppas att jag nån gång får chansen att prova en sådan 😀 Tack för recensionen!

  Svara
 2. Pingback: Rock Chick – kombinerad vibrator för klitoris, vagina och g-punkt

 3. Mia

  Helt värdelös tyckte jag om den. Själva vibratordelen kom långt ovanför klitoris och visst stimulerade den g-punkten men den är alldeles för klumpig för att kännas skön.

  Svara

Skriv en kommentar!