Recension: Dual Plums

Lustjakt skickade mig ett par Dual Plums. Jag har ingen användning för såna utan gav dem till Kone, en god vän som har testat dem samt skrivit nedanstående recension åt mig. Verkar det lockande kan ni beställa ett par egna från Lustjakt.

Min första känsla när jag fick Dual Plums i min hand är att de såg sträva, matta och obekväma ut. De är gjorda i ett latexmaterial och därmed rekommenderas det att använda silikonbaserat glidmedel. Nu har jag inte det hemma så vanlig barnolja har fått fungera vilket det också har gjort.

De är släta och har inga håligheter eller veck vilket gör det lätt att göra ren dem. Något som jag själv tycker är ett plus då hygienen kring sexleksaker är viktigt.
plumsDe kan upplevas som stora vid införandet men med hjälp av lite glidmedel slinker de in utan problem. Är man ovan eller nybörjare bör man låta bli att gå omkring från början och enbart ha dom inne i några minuter. Annars får man väldigt lätt träningsvärk och jag kan lova att det inte är skönt.

Det rekommenderas att använda dem kortare stunder varje dag. Själv tycker jag det är svårt att komma ihåg och att alltid hinna med men jag stämmer ändå in i rekommendationen. Kan man få in en rutin att använda dem kring tio minuter varje dag så gör det.

De är lite större än man kan tro, men det gör att de verkligen fyller upp. Själv gillade jag det då man verkligen kände hur hela insidan fick jobba. De har även en lös kula inuti, som rullar runt och får en att spänna slidmusklerna vid rörelse. De kändes ganska tunga men samtidigt upplevde jag det som en skön känsla då man fick känna sig stark. Har man använt sig av dem ett tag och känner att man vill ha lite mer utmaningar så prova att hoppa lite lätt.

Knipkulor är bra för inkontinensbesvär (kan du nysa utan att läcka urin?) och för att stärka upp muskulaturen efter en graviditet eller varför inte inför en förlossning. De hjälper dig att få bättre knip och att få bättre kontoroll över dina muskler.

+ Prisvärda
+ Lätta att rengöra
+ Stora
+ Ej för lätta

– Svåra att föra in utan glidmedel
– Möjligen lite för tunga

colorkukcolorkukcolorkukcolorkukgråkuk

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!