Märklig och totalt politiskt inkorrekt tanke

… men jag undrar om pre-op transexuella kvinnor (dvs män som byter kön till kvinnor, men som fortfarande har kvar kuken) drabbas av båda nojjorna för respektive kön? Dvs, de drabbas både av oron huruvida deras bröst är för stora/små OCH av oro kring storleken på kuken?

Ja, jag vet. Fullständigt absurd tanke egentligen, och totalt politiskt inkorrekt. Men jag blev fundersam. Undrar i vilken utsträckning transexuella kvinnor (eller transexuella män för den delen) drabbas av båda könens sociala nojjigheter?

Vad tror ni?

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”Märklig och totalt politiskt inkorrekt tanke

 1. Porrtrollet

  Är det så väldans PiK då månntro?
  Du hånar ingen, du uttalar dig inte kritiskt om deras livsval, din hjärna har helt enkelt haft för mycket tid att tänka. Du ska nog vara stolt över att du vågade erkänna att du undrade, för hur många suspekta frågor har man inte haft som man helt nenkelt aldrig vågar fråga av rädsla för att bli utskrattad/stämd/ignorerad.

  Människor är människor, alla har vi nojjor i olika utsträckning. Men frågan är om inte transpersoner har kommit lite längre i sin utveckling av sig själv och kanske har kunnat ställt sig över det? Fast det är min högst egna flummiga tanke utan någon som helst tyngd eller kunskap bakom, feel free att såga isär den.

  Svara
 2. joleen

  Jag tror nog att om det handlar om en person som är transsexuell då kommer hen bara drabbas av dom ”nojjorna” för det könet som hen känner sig som. Det vill säga en transsexuell kvinna med boobs och kuk lär inte bry sig så mycket om att kuken är liten eftersom hen antagligen lär vilja bli av med den ändå.
  Av samma anledning kommer en transsexuell man föredra bröst som är så små som möjligt då det blir lättare att binda dem och det dessutom blir bättre resultat vid en eventuell reduceringsoperation, jag menar varför skulle man ha komplex för ett par små bröst om man vill vara och se ut som en man? Då borde det ju bara vara vara något positivt.
  (nej, jag är inte transsexuell själv)

  Svara
 3. seXorgasmaTron

  Båda attributen finns så jag tror och är rätt övertygad om att komplex uppstår rörande samtliga faktorer. =)
  .-= seXorgasmaTrons senaste inlägg: <a href=\ =-.

  Svara
 4. Kaja

  Undrar också hur länge ”tacksamheten” håller i sig. Om en transexuell kvinna får bröst så kanske inte storleken på brösten spelar så stor roll.

  Svara

Skriv en kommentar!