Mänskligt och äkta

Jag måste hoppa in lite fort och försvara min kära co-blogger nu känner jag.

Som jag ett otal gånger upprepat tycker vi alla olika om saker och ting. Vilket är tur såklart.
Och Klumpe, liksom jag, tycker om kvinnor med former. För det är just vad det handlar om, att kvinnan i fråga enligt oss ska ha en form. Jag är själv förtjust i timglasformen, den jag själv har när jag ligger några kilo under den jag är idag. Jag är rund och faktiskt ganska go, trots eller tack vare just det. Jag är byggd för komfort, inte hastighet.

Att beskriva en kvinnas kropp som gelé var kanske inte det smartaste han gjort, det kan jag hålla med om och jag hade inte heller velat ha den beskrivningen av min kropp. Men han kände så och ville uttrycka det. Han avgudar hennes kropp och gelé var det ord han fann i sitt förråd just då. Jag hoppas och tror att hon vet vad han menar ändå och känner hans avgudan när de träffas, oavsett hans sätt att uttrycka sig i sin blogg.

Sedan detta med smala kvinnor, plastdockor som han uttryckte sig, så är det ingenting vi föredrar. Vill man läsa om fascinationen av revben som syns, höftben som sticker ut och bröst som är fyllda med silikon så finns det oerhört många andra bloggar och sidor man kan logga in på.
Detta ämne har vidrörts tidigare i både kommentarer och inlägg, men i slutänden är det min och Klumpes smak som är det primära här. Vi tänder på kurviga kvinnor och jag kan säga att jag tycker det är alldeles för få bloggar med inlägg av sådan natur. Det vi producerar fram här kan vi gärna skriva för er skull, men främst av allt är det för vår skull. För att vi funderar på något vi vill ha ut eller ett ämne vi vill ha era upplevelser och åsikter om.

Det kommer för alltid vara så att vi har olika smak, hade inte män som min sambo och Klumpe funnits så hade jag aldrig fått mig så jag tackar gud (nja) varje dag för att de finns.
Att uttrycka sig lite obetänkligt ibland är mänskligt, det blir så.
Jag tycker alltså inte att min käre vän ska tänka sig för i överkant, eller rent av kanske undvika ett ämne för att han skulle på något sätt vara rädd att stöta sig med någon, det är just detta och vårt tycke som gör Klumpesnusk så ÄKTA. För skulle vi tänkapå vad alla tycker och tänker så skulle det vara oerhört tomt här på sidan, skulle alla tänka så skulle det vara ekande tomt överallt.

Alla kvinnor är vackra på sitt sätt, men vi tycker att de med volanger (former) har en extra guldkant som vi verkar falla för. Och inte ser vi ner på andra för deras åsikter och smak.

Läs även dessa inlägg:

8 tankar kring ”Mänskligt och äkta

 1. K

  Jag kan intyga att jag förstår vad han menade och jag skrattade gott när jag läste hans beskrivning av mig, som gelé. Han har även sagt att jag går som en ånglok, låter inte så smickrande i första stund.
  Nu är jag en kvinna med ganska stor självdistans och med ett stort stycke humor och det känns lite tråkigt att det blev sådan stor sak av gelén. Jag menar min geléiga kropp är stor nog :p

  Och jag älskar att läsa denna blogg av just anledningen att allt inte är pinnsmalt, rakat och perfekt hela tiden. Det är det som gör bloggen äkta.

  Svara
 2. SwedishTeen

  En vanlig kuk kan ses, i sitt slaka tillstånd, som en geléklump.

  Förstår inte varför folk tog illa upp.
  Om man har följt bloggen ett tag så förstår väl vilken som helst att Klumpe gillar mulliga kvinnor.
  Att hänga upp sig på ordval är lite… *gäsp* …

  Klumpe: be inte om ursäkt för något! 🙂

  Svara
 3. Zettermark

  Vilka tog illa upp? Uppenbarligen inte K i alla fall, och det är ju ändå det viktigaste?

  Dessutom är det som sagt tydligt att Klumpe menade något positivt med det han sa, även om han använde ett ord som för vissa är negativt laddat. Sedan tycker jag att det är bra att både Klumpe och Sheila skriver om det de tycker om – mulliga kvinnor. Det är en smaksak.

  Däremot hoppas och tror jag att ni vet att alla smala kvinnor inte är vare sig plastdockor eller svälter sig, även om mullighet är något ni föredrar. Och jag tycker att denna blogg är intressant, oavsett kvinnosmak. Huruvida mitt utseende passar författarnas smak eller ej är sekundärt för mig. Jag trivs med att vara ”pinnsmal”. Jag måste trivas med det, för jag kan helt enkelt inte gå upp i vikt. Men detta gör mig förstås inte till en plastdocka, utan till en felbar människa som alla andra.
  .-= Zettermarks senaste inlägg: Mensfunderingar =-.

  Svara
  1. klumpesnusk

   ”Däremot hoppas och tror jag att ni vet att alla smala kvinnor inte är vare sig plastdockor eller svälter sig, även om mullighet är något ni föredrar.”

   Klart vi vet det, och vi uppskattar kvinnor av alla de former och storlekar.

   Jag gillar mulliga kvinnor, men jag kan attraheras lika starkt till en kvinna som är allt annat än mullig. Mycket ligger i det unika utseendet hos just kvinnan i fråga. Jag diskvalificerar inte kvinnor på nåt så ytligt som huruvida hennes kropp är kurvig eller ej – det vore alldeles för ytligt för att vara jag.

   Svara
 4. Juliette

  Just precis Klumpe, det vore alldeles för ytligt för att vara du och precis därför och beroende på det du skrev häruppe blev det så fel. Alla vet vad du gillar bäst, så även jag som du vet, det var, precis som jag skrev, inte det jag reagerade på utan nedvärderingen i det du skrev. Det hör ju liksom inte hemma hos dig lika lite som kommentarer av samma sort inte är välkomna. Jag förstår att det kom på pränt lite väl snabbt kanske. Och jag vet att du vet vad jag menar.:-)kram

  Svara
 5. Psykopaten

  Jag gillar gelé. Vad är problemet med att skriva det? Det är en liknelse som passar bra på kraftiga kvinnor ibland. Så är det bara, det är ju sant.

  Svara
 6. Sofia

  Jag tyckte att det var en bra förklaralse och jag fattade ändå innebörden av den även om det knaske inte var det bästa ordvalet. jag tycker ändå att det är bra att det skrivs om hur mulliga kvinnor oxå är vackra på sitt sätt med tanke på all negativ info om fett och att inte se ut som size zero det finns. Det är varken hälsosamt eller naturligt att se ut som om man har ätstörningar! och det är inte vackert heller!

  puss och kram

  Svara

Skriv en kommentar!