Lady i korsett

Med risk för att vara tjatig; Grattis ännu en gång till vinnaren i Bästa busken!

Jag hade egentligen inte tänkt uppdatera idag, men jag tog en paus, pratade med ”min kvinna” och tittade lite på bilder vi (jag och sambon) tog i förra veckan, på min nya och tidigare omnämnda korsett.
Det var en del som blev bra och andra inte, men här har ni två utlovade bilder på Lady Sheila i sin nya godbit till korsett.

korsett1

korsett2

Den har snörning bak och en lång rad av hyskor mitt fram. Kjolen som tillhör är en del för sig, det vill säga att man kan välja huruvida man vill ha den eller slita av sig den och bara ha korsetten. Tillhör gör även en stringtrosa, eller rättare sagt en liten trekantig tygbit med tunna band fäst vid sig. Inte så oerhört bekväm faktiskt.
Ska alltihop dock av i en ryslig fart är det inte fullt lika underhållande, många hyskor/hakar och snörningen är dubbel så det är inget som går att trä ur i en hast, eller alls.
Men den är snygg, i ett stretchigt material som har den där härliga wet looken. Storlek ända upp till XXL och verkar hålla en ganska hög nivå på kvalité, vilket är ganska ovanligt när det gäller sådana här kläder.
Så trots obekväma band och långsam på- och avklädning får den två tummar upp från mig.

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Lady i korsett

 1. Porrtrollet

  Oj..oj…är det tillåtet att dreggla över er Lady Sheila? *buga*

  Aaanyway, ahem *generad*
  Du är jättefin! Och kom ihåg, korsetter är inte till för att snabbt komma ur, dom är till för att driva folk omkring dig galna av kåthet!

  Svara
 2. Sophie

  Ååh vilken fin korsett! Har letat och letat efter en som faller mig i smaken, det är svårt att hitta, kanske är petig men alltid något som är fel enligt mig..

  Svara

Skriv en kommentar!