Jag och min kuk

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: min kuk är fullständigt genomsnittlig vad gäller form och storlek.

Det är några år sen sist jag mätte den, men jag tvivlar på att den ändrat speciellt mycket i storlek sen dess. I slakt tillstånd är den bara drygt sju centimeter, och när den styvnar växer den till ungefär 15-16 cm. Men den är min och jag trivs med den. Jag tycker den har en fin form, och de flesta som har fått komma den nära tycker detsamma.

Många killar oroar sig alldeles för mycket över storleken, och många killar tillskriver alldeles för mycket manlighet till sin kuk.

De som oroar sig oroar sig över om den är tillräckligt stor, tillräckligt rak, tillräckligt tjock. Kommer de att duga? Kommer tjejen att tycka att deras kuk är bra? Massor med såna frågor snurrar i huvudet på killen som är osäker kring sin kuk. Det är kanske killar som sett för mycket dåliga porrfilmer, som blivit lite skadade av alla kukar där. Kukar som är stora, svullna och som alltid sprutar stora kaskader med sperma.

För nåt år sen såg jag en film med Jeff Bridges. Den handlade om ett gäng med killar i nån namnlös amerikansk småstad som bestämmer sig för att producera en porrfilm. För att förverkliga en pojkdröm, typ. De bestämmer sig för att ha med alla de klassiska grejerna, och där ingår såklart några storkukade svarta män. Så de letar rätt på en bunt med svarta män och sen när det blir dags för filmning visar det sig att killarna i fråga är fullständigt genomsnittligt utrustade. För det är ju trots allt en myt att alla svarta män har stora kukar. De flesta svarta män har precis lika stor kuk som vita män, men ändå propagerar porren den här myten, och så till den grad att Jeff Bridges och hans kompisar aldrig ens tänkte på att be herrarna visa sina organ innan, utan de bara antog att de skulle ha en hästkuk.

Vilket leder mig till killar som har stora kukar. Många såna killar är faktiskt odrägliga, för de har fått lära sig att enbart pga sin utrustning är de sexgudar. De har genom porr och samhälle fått lära sig att de inte kan misslyckas, och det gör dem arroganta och självupptagna.

Dessa herrar finns i princip överallt. På sexcommunities är det de killarna som enbart har bilder på sin kuk, och som uppvisar väldigt lite personlighet i övrigt. För det är faktiskt så, de har i väldigt många fall inte behövt utveckla någon personlighet, för de sätter all sin personlighet i sin kuk.

Inte bara sin personlighet, utan sin manlighet.

Det tror jag är ett problem, många killar sätter all sin manlighet i kuken. All sin manlighet, all sin förväntan hamnar på kukens ansvar. När sen kuken såklart inte lever upp till dessa myter kring storleken blir killens självförtroende fullständigt punkterat. Då kanske han hamnar i den första kategorin av killar som jag nämnde däruppe.

Eller så inser han att även om storleken såklart spelar roll, så spelar den egentligen en fruktansvärt liten roll i ett fungerande sexliv. Han inser att ett fungerande och bra sexliv handlar mer än om hur många centimeter som gömmer sig i byxorna. Han inser att storleken på hans trädgårdsslang har lika mycket bäring på hans sexliv som däcken på hans bil har för åkturen – den spelar roll, men att det finns så många andra faktorer som också spelar in och påverkar åkturen.

Jag gillar min kuk. Emellanåt när jag var yngre (läs: i de 20 ungefär) kunde jag bli osäker kring min kuk. Men jag lärde mig att storleken spelar mindre roll än vem jag är och hur uppmärksam jag är som älskare. Att personlighet, omtänksamhet samt massor annat spelar lika stor roll, om inte större roll.

Jag lärde mig att det är MIN kuk, och det är det enda måttet som egentligen spelar någon roll.

(Hoppla, jag skrev ett inlägg! Härligt! Torkan kanske är över nu? Nedan är en frän bild som jag hittade på Wikipedia, som passar på nåt sätt in i det här inlägget. Enjoy.)

Erection_Development

Läs även dessa inlägg:

12 tankar kring ”Jag och min kuk

 1. Sandra

  Jag och min pojkvän hade den här diskussionen för nån vecka sen. Han har börjat fråga om hans kuk duger osv, han tycker den är liten, undrar om den är ’fin’. Jag svarar då givetvis att ja den duger alldeles utmärkt, min favorit kuk någonsin, den är ABSOLUT inte för liten. Tillslut hämtade jag måttbandet för att visa hur han ligger till. En bra bit över medium. Det har iofs inte med storleken att göra, inte för tjejer(eller iaf inte för min del) men det verkar vara så för killar. Ju större desto bättre, vem fan myntade det uttrycket? Lagom är bäst skulle jag vilja påstå. Ingen tjej kan möjligt gilla att ha en kuk som dunsar imot livmodertappen i varje stöt. Älskar din blogg förresten, och det gör inget om du har lite bloggtorka ibland, då kommer du bara tillbaka med bättre inlägg sen =)

  Svara
 2. Johanna Sjödin

  Eftersom att man inte kommer få någon ny är det lika bra att lära sig acceptera den man har.

  Dåligt självförtroende är en av de mest osexiga egenskaperna som finns.

  Svara
 3. Baby

  Jag tycker det mest är killar som bryr sig om storleken, vad jag tänkt på framförallt är hur ofta man hör gaykillar prata om att de vill ha stora kukar…

  Jag för min del bryr mig inte så mycket, har jag en vältränad bäckenbottenmuskulatur så kan jag ha en liten eller stor och fortfarande känna lika mycket.

  Jag tycker däremot synd om killar med 3cm kuk men det är nog ett ovanligt fenomen, men de kanske kompensera med annat då

  Svara
 4. a lovely borderline

  kukstorleken har verkligen ingen betydelse. allt beror på hur man är som människa. inte manligheten utan mänskligheten. om två personer synkar så kan inte en liten kuk förstöra det. sen om man vill bli porrskådis så kanske det är positivt med en bamsing eftersom branschen ser ut som den gör…

  Svara
 5. Undulaten

  Kuken har i mina ögon betydelse, men inte så mycket som vissa män verkar tro.

  Små kukar kan vara härliga, medel är bäst och stort är maffigt. Jag personligen gillar maffigt, men skulle inte dumpa någon som har mindre..

  Träffade dock en kille en gång som hade ganska långt under medel som skröt om sin ”stora kuk” och skulle ”daska” den stackarn på mig hela tiden.. Problemet var att den ej gick att daska.. Den var alldeles för liten för att ”nå fram” (hans hand täckte hela medan ”daskandet” var igång).

  Medvetenhet, Bra Självkänsla och Vilja att lära sig tillfredsställa just den tjejen Ni män är med är det som har MEST betydelse!

  Svara
 6. Millan

  Jag tycker det roligt hur killar tar för givet att störst är bäst. Jag är utrustad med en rätt lagom fitta men rätt trång och jag skulle inte klara av en ovanligt välutrustad man. Precis som sandra skrev så är det ju inte direkt skönt när kuken slår emot livmodertappen och att bli spräckt varje gång du har haft ett lite längre uppehåll, ja det är inte heller speciellt skönt. Precis som varje könsorgan är individuellt så är även den optimala storleken individuell.

  Svara
 7. Millan

  Jag tycker det roligt hur killar tar för givet att störst är bäst. Precis som varje könsorgan är individuellt så är även den optimala storleken individuell.

  Svara

Skriv en kommentar!