För stor?

Vi hamnade i en ganska rolig diskussion igår, jag och min sambo. Vilket bevisar riktigt hur frispråkiga vi är i det här hemmet.

Det är ju som ni vet ett faktum att vi får diverse erbjudanden från singelkillar varje dag och många av dessa relativt innehållslösa mail går ut på att de undrar om vi är intresserade, eller främst jag gissar jag då rent egoistiskt, av deras STORA kuk. Beskrivningen för hur stor, gigantisk och enorm deras kuk egentligen är varierar, men kontentan är densamma.

Så vi började funderar på detta med kukstorleken. Var går gränsen för stort? Hur stort är för stort? Jag pratade med min ”fantasi-älskarinna” om detta igårkväll och vi var överrens om att 25 cm + är för stort.
Hon ansåg att gränsen för stor låg på 20 cm. Medel är mellan 14-16 cm, vilket jag tycker verkar lagom ändå.

Jag är ett stort fan av den ställningen i sängen som innebär ”roten i botten” och att ha en kuk på 23 cm i botten gör ganska ont. Vi kvinnor är ca 8 cm djupa ändå, det blir en del oanvänd kuk som det är tycker jag. För att inte tala om att man måste vara oerhört erfaren svärdslukerska för att ens kunna tänka tanken på DT, deep throat!

huge-penis+-3081

Min sambo och jag var överrens om att vi aldrig träffat på män som vill ha mindre kukar, alla (de flesta snarare) vill ha större. Precis som vi kvinnor och våra bröst, många vill ha större. Men precis som de kvinnor som har väldigt stora bröst kan vilja ha mindre av medicinska och fysiska skäl tycker jag att det borde finnas någon man där ute som vill ha mindre då den ändå inte används i sin fulla storlek.

Något som sambon också sa föreföll vara lite obegripligt ändå, vilket var att många män drömmer om att ha en gigantisk och kvinnan ska under akten kvida och säga att han inte får föra in hela för att den är för stor.
Vilket jag tycker låter väldigt dumt då det i sådana lägen trots allt är ett rent slöseri med en sådan stor kuk, istället för en tillgång. Att ha sex borde ju för mannen kännas ungefär likadant oavsett storlek på hans ”verktyg”. Eller?

1178421151

Vad tycker ni? Hur stort är för stort?

Själv kan jag säga att jag hellre tar en kortare och grövre än längre och smalare, även om de grövre är svårare att ta vid DT och det är också en sak jag gärna ägnar mig åt.

Läs även dessa inlägg:

21 tankar kring ”För stor?

 1. Nikki

  Jag har alltid föredragit kukar av den så kallade medellängden. Har varit med en och annan kille som har haft riktigt långa och grova. Men det har jag aldrig upplevt som trevlig, vare sig för mig eller för killen. För mig i form av att de har gjort ont och för killen att hans ego fått sig en rejäl törn. Det är ju ett porrfilms ideal åter igen att killar ska ha gigantiska organ och att vi tjejer ska sucka av hänförelse när vi ser dem. Sedan när verkligheten faller på och många tjejer istället blir avtänd, ja det påverkar ju inte killens ego särskilt väl. Nu kan ju dessa killar inte rå för längden på kuken, men att lägga in värderingen av att de blir några sort sex gudar bara för att den är stor, ja där faller många killar. Man måste ju kunna använda den på rätt sätt också, att bara trycka in den och tro det räcker går helt bort i min bok. Nej framför helt normala kukar av medellängd och med kunskapen av hur man använder den bakom det hela, då är jag i sjunde himlen 😀
  .-= Nikkis senaste inlägg: Min första tävling! =-.

  Svara
 2. seXorgasmaTron

  ”Att ha sex borde ju för mannen kännas ungefär likadant oavsett storlek på hans “verktyg”. Eller?”

  En lätt frustration kan faktiskt uppstå, detta pga att kuken i en del fall inte går ”ända in” i fittan, vilket ger avsaknad till den där riktiga täta kontakten där kuken är helt inne i kvinnan.

  Svara
 3. Lite småkåt gubbe ...

  Kul att detta ämne kom upp !
  Har alltid retat mig på dessa benämningar som XL m.m.

  Sådan mått finns inte vad jag vet på kuken, på t-shirt finns ju dom *LER*.

  Hittade tidigare lite info på RFSU:
  http://www.rfsu.se/kondomfakta.asp

  Så jag gjorde en egen XL skala, vad det nu ska vara bra för, men rätt typiskt mig.

  Här kommer den !

  Om man ska tolka RFSU till XL mått m.m:

  När det gäller längden i cm:
  9 och mindre = XXS,
  9-12 = XS,
  12-13 = S,
  13-15 = M,
  15-18 = L,
  18-22 = XL,
  22+ = XXL.

  Omkrets (lite tunnare med fakta):
  8 eller mindre = S,
  8-12 = M,
  12+ = L

  För er som vill läsa allt se kondomfakta på RFSU:s hemsida.

  Vad ligger jag på skala undrar säkert någon:

  M/L (längd/tjocklek)

  Svara
 4. Polyamorös Make

  Hmm… jag är rätt nöjd med min ”av medelstorlek”, för än så länge är det inte någon som klagat på den. Det är inte bara storleken, utan hur man använder den, som både min fru o min flickvän har sagt.
  .-= Polyamorös Makes senaste inlägg: Busted in action! =-.

  Svara
 5. Norrländska

  En rejält stor kuk är på något sätt vacker och fascinerande och den liksom förtrollar mig, men jag vill absolut inte ha den i mig!
  Jag föredrar högst medelmåttiga kukar och hellre lite kortare och grövre än lång och smal.
  Ska jag titta på porr så får kukarna gärna vara enorma och flickorna pyttesmå. *rodna*

  Svara
  1. Magnus

   Det där var intressant! Jag ser mig själv som 100% hetero, har inga fantasier om killar eller kukar….men när jag ser porr, då är det nödvändigt med stor och hård kuk. det är riktigt sexigt att se hur den liksom tänjer ut fittan haha…..och motsatsen riktigt osexigt…..jaja det är intressant.

   Svara
 6. Porrtrollet

  Helt klart finns det kukar som kan vara för stora, och för stora baseras då på att det gör ont om man försöker föra in dom hela vägen. Men trots allt tar jag hellre det problemet än en som är för smal så man inte känner något alls. Som du sa Sheila, hellre kort och grov än lång och smal.
  Sen är det här en jäkla känslig fråga. För ingen kan göra något åt sin storlek och att få komplex för det kan verkligen vara ödesdigert. Så samtidigt som man inte vill såra någon kille är jag lite trött på den utbredda lögnen att storleken inte spelar någon roll. För det gör den. Men det är upp till killens teknik hur stor roll den spelar.

  Svara
 7. Undulaten

  Jag måste säga att stora kukar gör mig otroligt kåt! Men det är lite som ”Norrländska” säger. De fascinerar och jag kan tänka mig ha en i mig. Men 25+ är nog i den absolut största klassen.

  Den största och skönaste jag haft måste vart någonstans vid 25cm, men där är det ju svårt med djup sex. En gång när jag var rätt full bad jag honom att knulla mig hårt bakifrån, vilket kanske inte var så begåvat för det gjorde rätt ont ska jag säga.
  Men sen kan jag tycka att det beror på hur kåt man själv är. Andra gånger har det gått relativt bra efter ett tag..

  Får man säga att man gillar kukar i den större klassen och inte är speciellt sugen på de som uppnår en längd på 10cm? Vet att det låter ytligt, men efter otaliga försök har jag inte lyckats känna charmen..

  Svara
 8. Juliette

  Sen är man ju olika stor som kvinna också…har man fött ett antal barn kan man behöva en riktigt grov för att bli uppfylld *skratt* vilket ju är den skönaste känslan, då spelar längden mindre roll, nära, tätt intill och välfyllt ska det vara . 😀 ps.håller med om att det är något extra med xxl på film dock..

  Svara
 9. sheila Inläggsförfattare

  Här måste jag också flika in en kommentar, till dig Juliette. Du antyder att man skulle behöva en större kuk i sig för att ”fylla upp” när man har fött barn. FEL! 😉
  Jag har fött två barn och det märks inte på muskulaturen i underlivet och jag är tight som en oskuld. Så det där där bara en skröna. 😉
  Love. /Sheila

  Svara
  1. klumpesnusk

   Jag tror vi alla kan enas om att även om det är en skröna så påverkas alla kvinnors kroppar olika av att föda barn. En del blir kanske ”större” och andra påverkas inte alls. Som med det mesta som rör kroppen är det väldigt individuellt.

   Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Jag kollade upp detta och vad jag fann på internet så är kvinnans vagina ca 8cm djup (annars hade jag inte skrivit det). Vilket varierar beroende på kvinna och upphetsning såklart. 🙂

   Svara
 10. Zettermark

  ”…the length of the unaroused vagina is approximately 6 to 7.5 cm (2.5 to 3 in) across the anterior wall (front), and 9 cm (3.5 in) long across the posterior wall (rear).[2] During sexual arousal the vagina expands in both length and width.[3]”

  /Wikipedia

  För stor är när den gör ont? Dock kan man ju variera ställningarna, som sagt bakifrån känns mer än missionären. Så vad ska vi tippa på? 15-17 cm bakifrån, ett par till framifrån = Aj.

  /Zäta

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Man måste börja någonstans och då måttet på en ”oupphetsad” vagina var det jag hittade så använde jag mig av det för att få fram min poäng (där de flesta kan hålla med mig) att det trots allt inte ”behövs” 25 cm + för att göra en kvinna nöjd. Vid upphetsning tänjer vaginan sig efter den kuk som tränger in vad jag förstår, och då är det väldigt individuellt och ett sådant mått vågar jag mig inte på att ens gissa. 🙂

   Svara
 11. Johanna Sjödin

  I min torrfitta behövs ingen kuk alls, men jag gillar inte micropenis för det.

  Jag vet ingen som inte fått in tjugo cm, brukar jag säga, men jag vill gärna ha mer så att det blir en utmaning när jag suger.

  Svara
 12. Friskytten

  Jag är stor. Inte fet, men lång och med normala proportioner i förhållande till min längd. Det gör att allt på mig är stort, fötter, händer osv.
  Jag var ihop med en tjej som var mycket kort och proportionerlig i för sin längd.
  Det skilde nästan en halvmeter på oss.
  Hon tyckte i början att min kuk var i största laget och föreslog en kukförminskning.
  Eftersom jag aldrig var lockad av att skära kuken av mig så kollade jag emellertid aldrig upp om det finns sådana.

  Svara
 13. 22cm

  Är rustad ”stor” inget jag är glad över direkt det har gett en del problem genom åren, men lär man känna sin partner och hur hon fungerar så går det bra, fast man inte kan få in hela kuken, men jag kan göra det skönt för henne ändå. Största problemet är väl egentligen att det är trångt, och det gör ju att det kan bli lite tufft att hålla igen tills hon har fått ut det hon vill av ett skönt samlag. Hon lärde mig att sperma inte är farligt,(med en spermafylld kyss)(det var inte farligt) så det går faktiskt att ge henne utlösning efter man har kommit…. Prova ni killar, även om det rinner sperma ur henne,, ganska upphetsande, jag brukar hårdna igen av att slicka en drypande goooding, så det är bara att fortsätta, även om jag inte kan få in hela då heller,.Men hon älskar mig och min kuk, och tycker det är sexigt när jag visar mig näck, känns ganska bra att ha en partner som VILL ha hela men kan inte, men älskar ändå min kropp och stora kuk som hon tar hand om på ett otroligt sätt. Kanske låter lite överdrivet, men ni killar som drömmer om en kuk över normal, fortsätt drömma. För ni måste träffa rätt partner för att få det riktigt bra. Vi har det bra, men jag har en dröm om att få köra in kuken i bott, men det lär troligtvis förbli en dröm

  Svara

Skriv en kommentar!