Detta med kyssar

Jag har funderat mycket på Klumpe´s inlägg om kyssar.
Speciellt då vi vandrar den väg vi vandrar och min största grundregel vid en trekant eller ett tillfälligt partnerbyte är just att inga kyssar (på munnen menar jag då) får förekomma. Jag skulle inte kunna tänka mig att kyssa en annan man och min mans kyssar är till för bara mig. Jag delar med mig av mig själv, min kropp och min mans kropp så något vill jag spara som bara är vårt.
Det låter kanske löjligt, men jag tycker det var väldigt bra uttryckt av just K i hennes kommentar till Klumpe:

Att det kändes konstigt beror på att kyssar är det som finns kvar som är oantastat. Det som ingen kunnat tvinga sig till. En äkta kyss kan man inte tvinga sig till.

kiss-29

Jag vill inte göra något som för mig känns konstigt (i mina tankar rent av obehagligt), ej heller låta min man göra det.
För hans del är detta inget problem. Han ser inte kyssar på samma sätt som jag, men han respekterar det faktum att jag inte vill att detta förekommer.

Dessutom kan jag inte undkomma tanken på en film (film-nörd som jag är) som ligger i mitt huvud. Pretty Woman med Julia Roberts. Jag förknippar inte ämnet i sig med den filmen, ej heller prostitution. Men just det faktum att hon inte kysser sina ”kunder” visar också lite det jag menar, det är helt enkelt för känslosamt.
Även om jag är noga med att det ska klicka med den som får nöjet att följa med oss in i sängkammaren, så är det helt andra känslor för mig än de jag känner och tänker på i samband med kyssar.

Jag upprepar mig, som så många gånger förr, att det är tur att vi har olika åsikter om saker och ting. Men jag ville försöka få fram min tanke om ämnet då vi har diskuterat detta mer på djupet här hemma.
Så jag stöttar K i hennes beslut att inte kyssas, till 100%, det blir så mycket bättre att vänta med det man är osäker på till det känns rätt.
För den som väntar på något gott…

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Detta med kyssar

Skriv en kommentar!