Dagens original: Den nakna gubben i Barcelona

Jag hittade en uppsättning bilder på en gubbe som går runt i Barcelona endast iförd en keps och sandaler. Jag har ingen som helst aning om historien bakom den här gubben, vem han är, eller nånting bortsett från bilderna på sidan och den lilla textsnutten överst på sidan där jag fann dem.

Men jag anser att han är utan tvekan en av de mest självsäkra och originella gubbarna jag sett på länge. Det kräver en hel del självförtroende att knalla runt näck i en stad, speciellt om man har ett så säreget utseende. Lägg dessutom till att karln är frikostigt utrustad med diverse mer eller mindre bisarra tatueringar.

Nåt som jag (och många andra på nätet också, tydligen) har svårt att ignorera är att gubben har vad som i praktiken är en elefantsnabel mellan benen. Spelar ingen roll vilken läggning man har, det är omöjligt att inte stirra på den där grejen.

Om nån har information om vem det här är skulle det uppskattas. Han verkar hur som helst vara en kandidat för nästa gång Filip och Fredrik åker jorden runt och ger en omgång med Hundra Höjdare eller vad nu programmet heter. Fler bilder (inklusive bilder på reaktionerna från förbipasserande) finns på originalsidan.

IMG_7615
(Lånad härifrån)

Läs även dessa inlägg:

9 tankar kring ”Dagens original: Den nakna gubben i Barcelona

 1. seXorgasmaTron

  Hmm, väldigt konstigt att han tillåts vandra runt på det där sättet, har fått för mig att lagens långa arm där nere är rätt hårda och regelrätta. De kanske har gripit han så många gånger utan resultat på hans beteende att de helt enkelt skiter i honom? =)

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Många länder har inga lagar mot offentlig nakenhet. Jag vet inte hur det är i Spanien, men t.ex. Ungern och Slovakien har inga lagar som förbjuder sånt.

   Men det kan också vara precis som du säger. Gubben verkar ju harmlös trots sin excentriska klädsel, och kanske blev polisen less på att bura in honom hela tiden.

   Svara
 2. Kalle

  I Barcelona är det helt lagligt att vara naken. Vill minnas att jag såg på Outsiders när det handlade om naturism och man fick då följa med en svensk kille som åkte till ett naturistläger i Spanien. De passade även på att ta en nakentur på Barcelonas gator då det inte var olagligt.

  Svara
 3. Zettermark

  Kvinnan som har en konstig tatureing kring sitt könsorgan upplevs det som lite småäckligt och konstig, medan mannen här ovan bara är ”en av de mest självsäkra och originella gubbarna jag sett på länge” och ”en skön lirarare!” Intressant.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag kommenterade inte på kvinnan, bara på hennes val av tatuering. Gubbens tatueringar är i min mening precis lika underliga egentligen. Ingenderas utsmyckningar är nåt jag skulle vilja ha.

   Det var mer gubbens anspråkslösa sätt att vandra omkring som var fokus på mitt skriveri.

   Svara
 4. Juliette

  Klart gubben är skön..men tror inte han är så oskuldsfull som vi tror, då skulle han väl aldrig tatuerat sig på det viset utan varit helt naturell. Hans kropp är fräsch och i form trots hans ålder och läser man kommentarerna är det flera som reagerar sexuellt på honom. Det vet han säkert. Räven bakom örat syns inte och jag kan inte låta bli att undra vad han har i påsen, ett par kallingar? 🙂

  Svara
 5. Pingback: SwedishTeen - Porr, åsikter och annat i en salig blandning

 6. D

  Haha, kom in på din blogg idag & har snart kollar igenom alla månader och så ser jag denna gubbe. Jag var i Barcelona 08 och jag är hundra på att jag såg honom, tog ett kort men fick bara bakdelen på honom. Världen är liten ibland.

  Svara

Skriv en kommentar!