Dagens bild: Skogsarbete (090913)

Jag hittade den här bilden nånstans och tyckte den var skoj. Hoppas ni gillar den!

zdjecie.pelne.53955.lodz-art-center

Förresten vill jag be om ursäkt till de som försökte nå mig på MSN under gårdagens eftermiddag/kväll samt nu imorse. Jag glömde bort att jag hade lämnat MSN igång innan jag försvann iväg hemifrån igår eftermiddag och var borta i massor med timmar. Sen när jag kom hem vid 03-tiden på morgonen dröp jag direkt i sängen! Det var bara nu för en minut sen som jag såg att MSN fortfarande var igång. Ooops!

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Dagens bild: Skogsarbete (090913)

 1. Nikki

  Tänk om man skulle stöta på den scenen ute i skogen någon gång…skulle man nog tro man hade fått en stroke eller nått 😀
  .-= Nikkis senaste inlägg: Skrämmande. =-.

  Svara
 2. Phia

  Jag känner mig kanske lite väl negativ nu, men jag blev väldigt tveksam till om jag vågar scrolla nedåt med bilden i det här ingället OCH den headern.. Ujäk 😛

  Svara

Skriv en kommentar!