Dagens bild: Nakenyoga (090903)

Jag hittade den här bilden nånstans på Flickr för några dagar sen, tyckte den såg kul ut. Tyvärr har jag glömt bort var originalet fanns, så jag skäms lite iom att det här är en ”stulen” bild då.

Det är inte ofta det publiceras nakna karlar här (speciellt inte nu när Sheila är på kvinnojakt!) men här kommer ett undantag. Den här bilden ingick i en serie med bilder som någon glad amatör tagit på sig själv när han gjorde diverse yoga-poser, och jag vet inte om det var meningen att han skulle bli hård under tiden eller om det bara kom sig av det fria blodflödet; oavsett vilket gillade jag just den här bilden.

2242114862_6ed826bf33_b

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Dagens bild: Nakenyoga (090903)

  1. Marie..=D

    Jag tror att det är yogan i sig som gör att han får ”lite” stånd.
    Jag minns när jag lärde mitt X att göra energi bollar mellan sina händer, när han gjorde detta då fick han stånd och han va INTE kåt, han blev väldigt fascinerad utav detta då han hade svårt att ta till sig healing och dessa energier i dess olika slag =)

    Svara

Skriv en kommentar!