Underliga annonser

Jag har nu suttit och läst på diverse kontaktforum och förutom att det känns konstigt att göra det när man är upptagen (vilket vi nu konstaterat att jag är, haha) så kan jag säga att det finns mycket konstigt folk där ute..

Bland annat fann jag diverse annonser om män som lånas ut för avel. Det var bland det konstigaste jag hört. Män som skrev att de var i den staden, den och den tiden, utifall någon kvinna skulle ha ägglossning då.
Sedan även par som lånade ut mannen för samma användning.

gravid-193244-0_368_84934w

Min inställning till detta är lite luddig då jag å ena sidan anser att barn är något man tillsammans skaffar av kärlek, men å andra sidan så har det inte riktigt gått till så för mig heller så vem är jag att döma? Det finns många kvinnor som vill ha barn men inte har någon man, eller kanske mannen av någon anledning inte kan. För dem är det ju bra att det finns män som ställer upp på sådant där, absolut, vem är jag att säga hur det ska gå till? Men kanske mannen ska tänka på den eventuella mängden underhåll han får betala, familjerätten nöjer sig trots allt inte med ”fader okänd” i samma utsträckning längre. Till sist vill ja gockså påpeka det potentiellt farliga i att hoppa i säng med en främling, en tillfällig partner, utan att ha någon som helst koll på eventuella sjukdomar och annat. Ja ses man med den avsikten att man ska göra kvinnan gravid så är kondomanvändande ett hinder. Alltså försvinner det bästa skydd man har där.
Men, två friska människor som möts, kommer överrens och agerar ut något som de verkligen vill göra är helt okej i min bok.

Så kom jag över ett antal annonser där det stor såhär:

Njutning och säkerhet är för oss tätt sammankopplat. Samtliga deltagare testar sig för alla könssjukdomar och visar varandra provsvaren innan vi hoppar i säng. När vi väl kommit i säng trivs vi bäst utan kondomer. Vissa tycker att detta blir ospontant men vi menar att detta möjliggör riktig spontanintet och maximal njutning. De män som anmäler sitt intresse bör alltså tänka på att kvinnan kan vara fullsprutad med sperma när det är hans tur. De kvinnor som skriver behöver också tänka igenom detta. Vi vill inte göra er med barn.

04

Min första tanke var dock att tänk om kvinnan är som jag?! En kvinna som kan bli gravid mot alla odds oavsett tid på månaden. Jag skojar verkligen inte, båda mina barn är ”mot-alla-odds-barn”.

Hur blir det då om hon är som jag? Blir gravid trots p-piller eller menstruationscykel? Med tanke på att hon inte ”får” skydda sig, hur hanteras det? Då ångrar man nog sin läggning lite grann ganska fort. Men då jag vet hur svår en abort är rent känslomässigt så hoppas jag de använder andra sorts skydd, pessar eller liknande mer konkret.
Tanken är eggande, fantasin är intressant, men för mig skulle den inte gå att genomföra. Så är det tyvärr.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!