Svar på kommentarer

Jag har fått några långa och jättebra kommentarer på mitt förra inlägg som jag nu väljer att svara på i ett separat inlägg.
Började skriva i ännu en kommentar, men insåg att det skulle bli en halv novell om jag fortsatte, så jag tar det här.

Det vi är duktiga på och där vi utvecklats absolut mest är i vår kommunikation. Den som antar mest är jag än så länge, jag är kvinna (vilket jag förstår att man kan skylla min analytiska ådra på till viss del, vad bekvämt, haha) och jag har blivit väldigt sårad förut. Men det positiva som kommit ur vår kommunikation är att vi vet mer om vart den andre står, även om vissa saker kan kännas obekväma. Bara det faktum att jag skulle tända på att se min sambo bli avsugen av en annan man medan han slickar mig var en lite obehaglig vetskap för hans del då han inte alls kan tänka sig att göra det. Precis som det till en början var obehagligt för mig att få reda på att han vill flirta med andra kvinnor och jag i det akuta skedet kände mig otillräcklig, men nu när vi pratat om det mer, det har fått tid att sjunka in så är min insikt som sådan att han faktiskt älskar mig och det är mig han lever med. Det är ju bättre att vi diskuterar sakerna som kommer upp och vi har planerat att överse denna utveckling tillsammans. Istället för att frustrationen blir för stor för en av oss, eller båda, och vi går åt varsitt håll. Vi vill ju trots allt fortsätta tillsammans, men som det var förut så kvävde vi varann och vi har slutit en pakt att inte göra det mer. Frihet med ansvar, men backar en så backar båda, retirera och samtala om vad som händer och hur det påverkar oss.

three-pillows-porn-477-2

Att jag ska ha sex med en annan kvinna, kanske hitta en mer varaktig sexuell förbindelse med denna kvinna om det känns rätt, är redan sedan länge bestämt och vi har gått igenom det redan från början när vi träffades. Han vill såklart vara med och se på, helst medverka, men det är sådant man får ta tillsammans med den eventuella kvinnan såklart. Ta det lite som det kommer. Hans rädsla ligger (enligt min teori) i det där BDSM-delen av min utlevnad, att gå på klubb med en kvinna och kanske leka där. Kanske är det så att han anser att han går miste om något, att jag skulle göra saker där som han hade velat att jag gjorde hemma också. Inte för att jag vet vad det skulle kunna vara, jag är den enda kvinnan han träffat som verkligen gjort ALLT och kanske är det så att jag skämt bort honom lite med möjlighet till vilket sex han vill när han har velat, haha!
Nejdå, skämt åsido. Det jag ville betona var det faktum att vi kommunicerar och kommer absolut inte göra något utan att det känns okej för båda eller samtliga inblandade.
Men jag tror inte jag är ensam om att tycka stundvis att detta med sex onekligen krånglar till saker och ting ibland, även om det på det stora hela är absolut värt det när man hittat rätt såklart.
Vilket det känns som vi båda har gjort då vi ser över möjligheterna, fördelarna och nackdelarna med att ta dessa steg vi vill (ett steg i taget såklart, babysteps) och jag skulle absolut inte kunna tänka mig att göra denna resa med någon annan än med denna man och hur jag än vrider på det är han den enda mannen för mig, vad jag än må se och få chansen att uppleva, vad än vi får chansen att uppleva tillsammans.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Svar på kommentarer

  1. sheila Inläggsförfattare

   Hm, jag vet inte vad jag ska svara på det faktiskt, men ja det kan man nog säga. Vi har inlett en ny relation med nya villkor så den gamla relationen vi hade är död och begraven, men den nya existerar. Sedan tar vi nu mer dagen som den kommer på ett annat sätt. Huvudsaken är att vi trivs tänker jag. 🙂 Men det vi var förut, är borta.
   .-= sheilas senaste inlägg:

   Svara

Skriv en kommentar!