Sheilas fot-fobi

Detta är inte direkt sexrelaterat, men indirekt så är det faktiskt det och jag måste lätta mitt hjärta lite.
Igår hade jag en kväll i min ära. Jag tonade håret, lade ansiktsmask, lite manikyr och även pedikyr efter ett mysigt fotbad. En lång dusch med rakning av ben och ”mus”. Sedan kom jag på att jag nog ville smörja in fötterna också.
Sagt och gjort, jag bad mannen här om hjälp och då han inte har något emot mina fötter alls gick han gladeligen med på det.
I början var det obehagligt, precis som vanligt, men så började han massera och knåda lite. Oj vad skönt det var tillslut. Jag lutade mig tillbaka i soffan, himlade med ögonen och bara njöt!
Min första tanke var att det är något fel på mig, jag har ju fot-fobi och varför ligger jag då här och njuter av en fot massage, som till och med gjorde mig lite kåt..? Sedan kom jag på att jag inte alls behövde analysera situationen, utan bara fortsätta njuta, så det var vad jag gjorde. För första gången i mitt liv njöt jag när någon rörde mina fötter, helt otroligt! En upplevelse jag bara var tvungen att dela med mig av, undrens tid är alltså inte förbi, things can actually happen.. Vad blir det härnäst?!

29820

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Sheilas fot-fobi

 1. Lite småkåt gubbe ...

  Att få fötter masserade kan var ljuvligt som du märkte.

  Jag har fått en riktig fotmassage enligt alla konstens regler i Bangkok (EJ sexrelaterat).

  Hade tid över efter ett besök hos en kompis och råkade se en salong som gav fotmassage.
  Gick in där och när det var min tur så tvättade och smorde dom in fötterna och nu tog den riktiga ”misshandeln” vid, m.h.a av en rundad trästav så började dom trycka lite överallt på foten, tror att dom tryckte på 5-6 ställen bara på stortån.

  När jag lämnade salongen så hade jag känslan av att gå på moln, svårt att beskriva det på något annat sätt, men underbart var det (efteråt)

  Svara
 2. M

  Åh va mysigt det lät! 🙂 Och vad skönt att du kunde unna dig att verkligen njuta och uppleva det positiva med en fotmassage! Man behöver ha sådana ”jag-dagar” och pyssla om sin kropp, för indirekt pysslar man ju även om sin själ. Glädjs med dig ska du veta. Puss

  Svara

Skriv en kommentar!