Sheila on a mission

Efter noggranna funderingar har jag bestämt mig för att jag ska ha sex med en kvinna, komma nära en kvinna, på riktigt och inom en snar framtid. Min nyfikenhet har fått stå åt sidan nog länge nu och när ändå hösten handlar om mig och vad jag vill så ska jag utforska den sidan av mig mycket, mycket, djupare.

Så för att börja mitt ”uppdrag” tänkte jag titta lite på forum på internet där man kan träffa likasinnade, så att säga. Självklart kommer jag hålla er uppdaterade om läget, och har ni något tips på någon sida får ni mer än gärna hojta till.

Dags att bli seriös..

XJ8VbjWRUf1xtcthuA9LPw2oo1_500

Läs även dessa inlägg:

8 reaktion på “Sheila on a mission

 1. jeoma

  Jag och min kille har hittat tjejer till mig via Bodycontact.com, kanske kan det vara något för dig? Jag var också nyfiken på tjejsex men visste inte var man skulle leta.. Den sidan funkade bra även om det (som på andra kontaktsidor) finns en del skummisar. Men det som är bra är att man kan blockera dem som man inte är intresserad av, till exempel ensamma killar. När man skapar ett konto kan man välja att registrera sig som ett par eller ensam. Lycka till! =)

  Svara
 2. M

  Åhå! Mina erfarenheter av den typen av sidor är riktigt dålig, så jag hoppas att ovanstående kommentarer stämmer bättre allmänt, och att jag har haft ”otur”.

  Lycka till i ditt sökande, och berätta allt som händer. 😉

  Svara
 3. sheila Inläggsförfattare

  ND: Hej, en intressant vinkling. Dock tror jag inte att jag kan hålla med om det. En härlig bild som för mig symboliserar vänskapen i nakenheten kvinnor emellan. 🙂
  .-= Sheilas senaste inlägg: <a href=\ =-.

  Svara
 4. ND

  Oh ja, tveklöst. En tanke jag delade fullständigt med dig, tills jag såg den mystiska skuggan mellan hennes lår!

  Svara

Skriv en kommentar!