Sheila går i pension :(

Det här inlägget gäller inte längre och är enbart till för att behålla historiken i bloggen!

Tidigare idag fick jag de tråkiga nyheterna att Sheila av personliga skäl väljer att gå i pension från bloggandet. Mig veterligen är det en pension för att fokusera på sitt privatliv, och inte en flytt till någon annan blogg.

Detta tycker jag är fruktansvärt trist, men livet går vidare. Jag kan också förstå att man kanske behöver tid och energi att fokusera på sig själv, för bloggande kräver faktiskt väldigt mycket energi – speciellt när man bloggar om ett så intensivt och alltid aktuellt ämne som just sex och samlevnad.

Men, jag behöver icke desto mindre en coblogger. En stor del av magin med att ha Sheila (och även Phia när det begav sig) har varit den he-says-she-says känsla som uppstått mellan oss. Den känslan vill jag behålla, och även utöka om det finns en möjlighet. Det innebär att jag helst har en kvinnlig coblogger.

Därför säger jag att det nu är öppet för auditions som min coblogger. Vill du bli min coblogger? Läs igenom nedan och skicka in ett eller flera skrivprover. Jag har ingen brådska med att välja en ny coblogger, och ansöker ingen så får jag väl acceptera det.

Kom dock ihåg att jag förväntar mig en hel del engagemang.

Följande principer kommer jag att applicera. Jag tycker inte de är speciellt hårda, men jag måste ha lite krav för att hålla kvalitén på par med det som varit.

* Jag förväntar mig ett visst engagemang. Om du inte känner att du kan producera åtminstone 2-3 någorlunda vettiga inlägg i veckan är inte Klumpesnusk nåt för dig.

* Du bör kunna hålla en hög kvalité både på innehåll och språk. Varje inlägg behöver inte vara en lång, djup och insiktsfull krönika (det kan vara en dagens bild) men jag hoppas att du kan hålla Klumpesnusk-stuket. Jag är också väldigt noga med språket, och förväntar mig att du är likadan där och tror på språkvård.

* Den här bloggen får mellan 1500 och 2000 unika besökare per dygn. Ja, det är inte jättemycket jämfört med t.ex. Blondinbella, men vi har en trogen besöksskara och den ökar sakta men säkert. Det är bra om du inte får scenskräck pga detta faktum.

* Du bör vara beredd på att om du skriver nånting kontroversiellt så får du ta debatten. Det duger inte att skriva nånting magstarkt och sen fly undan eventuella konsekvenser.

* Det här är inte en flukt-och-runk-blogg. Det är inte en exhibitionism-blogg. Visa gärna upp bilder på dig själv, men då som en del av ett någorlunda vettigt inlägg. Ha en viss stil och smak om du gör det. Om du har läst den här bloggen så vet du ungefär vilken ton som används.

* Du bör gärna vara någorlunda självgående. Jag tycker mycket om att agera bollplank, men det är inte jag som ska komma på dina idéer.

* Sist men inte minst ser jag det här som ett långsiktigt engagemang. Om du har den minsta misstanke att du kommer att tröttna efter en vecka eller två behöver du inte bry dig om det här. Jag vill ha nån med ett lika stort skrivbehov som jag själv har, och någon som förstår ansvaret och förbindelsen det här innebär.

Vad kan jag erbjuda dig som bloggare?

* En publik. Som tidigare nämnts kommer mellan 1500 och 2000 unika besökare varje dygn.

* Någonstans att skriva där du inte blir censurerad eller nerstängd utan orsak.

* En kreativ och öppensinnad miljö.

* Du blir delaktig i den här bloggen. Dina idéer om den här bloggens framtid har lika stor vikt som mina, även om jag till sist och syverne är den som bestämmer om de implementeras eller ej. Var inte rädd för att komma med förslag. Jag ser mig själv som en slags välvillig diktator över den här bloggen 🙂

* Leksaker. Inga mängder direkt, men emellanåt ramlar det in leksaker som behöver recenseras. Jag delar allting mer än broderligt (då jag är kille och de flesta sexleksakerna är för kvinnor, vilket gör dem värdelösa för mig) och om du då vill recensera dem är de dina att behålla efteråt.

Intresserad?

Skriv ett mail till mig på klumpesnusk@gmail.com eller använd MSN på samma adress.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!