Pearl

Jag har tack vare en vacker kvinna hittat något jag känner att jag bara måste pröva på; Pearl. Det är en sorts BDSM klubb för kvinnor som gillar kvinnor. Finns i Göteborg.

Nu får de lite gratis reklam här, men jag blev så nyfiken och har hört mycket gott om det så jag ville dela med mig av det. Hela idén med att glida in där bland likasinnade i en frizon där alla är lika fördomsfria som en själv verkar helt underbar. Bara att jag själv tänker att jag gärna skulle kunna ha på mig denna:

cr_charleze_2_800

Utan att skämmas och/eller försöka dölja mina former, måste ju betyda något bra, kan jag tycka. Så det kan nog hända att Sheila tar en flicka i handen och åker på fest!

Läs även dessa inlägg:

7 reaktion på “Pearl

 1. Anon

  Kör hårt, och berätta gärna för oss sen! Jag tycker att det är tufft att våga se inåt och känna efter vad man själv vill, och sedan förverkliga det.

  Och detta är en underbar blogg, förresten. Det är så skönt att hitta en fristad med riktiga människor och riktiga tankar i en värld som mer och mer fokuserar på porren. Tack!

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Anon: Självklart ska jag berätta, det kan du lita på. 😉 Tack för att du uppskattar sidan, du är varmt välkommen tillbaka, igen och igen.

   Poly: Visst verkade det intressant? Så det pirrar i.. Hmm.. Smaklökarna? Haha. 😉 Går du före mig får du uppdatera mig/oss om hur det var. (Korsetten/klänningen är beställd!) //Sheila
   .-= sheilas senaste inlägg:

   Svara
 2. Porrtrollet

  Det var tamefan det läckraste jag sett på länge, helt underbar!
  Snälla rara en liten bild på dig iförd den sen när den kommer? Och törs man fråga vilken storlek du beställde?

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Porrtrollet: Helt min åsikt, därför är det nu på väg en hem till mig. 😉 Säger dock inte storleken men den fanns ända upp till XXL! Dessutom är det ett följsamt stretchigt material så även större kvinnor kan ha den. Helt underbart! Borde nästan maila dem om all reklam jag ger dem, haha!
   En bild ska jag försöka få sambon att ta sedan så jag kan lägga ut. Promise. //Sheila
   .-= sheilas senaste inlägg:

   Svara

Skriv en kommentar!