Läskiga (men häftiga) sexdockor

Det finns massor med sexleksaker. Allt från den klassiska dildon eller vibratorn hela vägen upp till sexdockorna. Sexdockan brukar för det mesta associeras med den klassiska ”uppblåsbara Barbara” och denna uppblåsbara plastgrej har nästan blivit en ikon på nåt vis. De brukar se ut ungefär som nedan, och brukar vara allt annat än sexiga vilket säkerligen har hjälpt deras humorvärde.

doll

Själv har jag alltid känt att man måste vara ganska desperat om man vill pöka med en sån sak. Jag undrar ofta vad man vill få ut av att rulla runt med en uppblåsbara plastdocka. Ni håller säkert med mig om att den är allt annat än inspirerande.

Men utvecklingen går framåt som med det mesta, och det finns nu ett flertal företag som säljer väldigt realistiska sexdockor. Real Doll är kanske den mest kända tillverkaren av dessa dockor. Från dem kan du beställa en docka som är en riktigt välgjord faksimil av en verklig kvinna. Du väljer kroppstyp, hårfärg – ja, nästan allt som går att välja och sedan lägger du din beställning. Dockorna tillverkas inte på löpande band utan är skräddarsydda efter köparens önskemål. De tillverkas i silikongummi, samma typ av silikongummi som många dyrare sexleksaker tillverkas av, och som påminner om riktig hud. Har för mig att man brukar benämna det ”cyberskin” eller nåt sånt. Finns säkert många varianter på ungefär samma material.

Nedan finns några exempel på vad Real Doll producerar. Klicka för lite större versioner.

Jag kan inte undgå att bli lite imponerad av dessa dockor. Och jag ska också erkänna att jag tycker de är inte så lite läskiga heller. För de ser riktiga ut, på ett vansinnigt o-riktigt vis. De har ansikten som man kan justera ansiktsuttrycket på, vilket ger dig möjligheten att få dem att antingen njuta av din behandling – eller att inte njuta av den.

Om du tänker lägga en beställning så var beredd på att om det smakar så kostar det. Prislappen för dessa sexdockor är hög. Det finns inget fast pris utan beror helt på vilka val du gör i beställningen, men generellt kostar dessa leksaker omkring 6000-7000 dollar, vilket med rådande valutakurs är mellan 45.000-50.000 kronor.

Frågan som uppstår i mitt huvud nu är när teknologin har gått så långt fram att vi kan beställa sexdockor som inte bara ser någorlunda riktiga ut – utan även uppför sig så. Som inte är kalla gummiklumpar utan som är varma, inbjudande sexrobotar nästan. Det vore både spännande och lite obehagligt att ha en egen konstgjord sexslav vars enda syfte är att bli utsläppt ur sin låda då och då för att tillfredsställa dig.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Läskiga (men häftiga) sexdockor

  1. Killen och Girlie

    Dessa väldigt fina dockor är har en viktig roll i en film som heter ”Lars and the real girl”. Se den och bli varm och glad inombords!

    Svara
  2. Juliette

    Dom är ju helt underbara! Blev förstås nyfiken om det även finns manliga dockor med kuk. Det gör det. Man kan tom välja storlek. Ja hade jag bara pengar….

    Svara

Skriv en kommentar!