Idisslande kvinnor

Jag anser mig själv vara väldigt öppen för kvinnor av alla de sorter, oavsett form, färg och utseende brukar jag uppskatta de flesta kvinnor. I förlängningen leder det till att jag försöker att inte ha så många fördomar och försöker undvika att haka upp mig på småsaker. Visst, låter väldigt ädelt och jag är den första att erkänna att jag inte alltid lyckas, men det är åtminstone mitt mål.

Men det finns några saker som jag helt enkelt inte kan ha så stort överseende med.

Rökning är en av dem. Jag tycker att rökning är gravt osexigt, och så fort en kvinna letar rätt på en giftpinne och sticker den mellan sina läppar försvinner i princip all sex-appeal som jag eventuellt har känt för henne. Vidare leder detta till att jag tycker alla former av nikotin och tobak är ganska osexiga, och även om jag har lättare att acceptera en snusande kvinna än en rökande (förutsatt att jag slipper hångla med henne när hon har snus i munnen, eller direkt efteråt) så tycker jag ändå det är osexigt och nåt som en kvinna inte borde befatta sig med.

Eller, ingen borde det överhuvudtaget. Jag missar sällan ett tillfälle att pika min far som är en mild rökare, även om jag numera ofta hör en sorgsen liten röst i mitt huvud som säger ungefär att ”men han är ju rätt gammal, låt honom ha sitt nöje”.

Men, iaf. Det finns en till sak som jag tycker är rätt osexigt. Inte riktigt lika osexigt som rökning, och som tack och lov är mycket lättare att åtgärda än rökning.

Nämligen kvinnor som tuggar tuggummi.

Då menar jag inte de som gör det lite då och då, utan jag menar de där kossorna som gör det konstant. Ni vet, de där kvinnorna som med en lite tom blick och halvöppen mun står och idisslar dagarna i ända. Mekaniskt rullar de runt den lilla vita pricken som om den vore nåt slags heligt försvar.

Det är bara inte speciellt vackert, alltså.

Jag är inte den som uppmuntrar det heller. Jag föredrar en riktig andedräkt framför att ha nån som luktar som läkerol eller whatever säger åt dem att munnen ska lukta. En lite mer cynisk del av mig känner ofta att kvinnorna som antingen har eller oroar sig för dålig andedräkt attackerar problemet från fel vinkel. Istället för att tugga tuggummi, varför inte ägna sig åt bättre munhygien? Borsta tänder regelbundet och inleda dagen med lite Listerine eller liknande.

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Idisslande kvinnor

 1. Mr X

  Alla är vi olika, jag ser de flickor som konstant söker bekräftelse i ett förhållande som avtändande. Då det gäller såna saker som alkohol och nikotin så vet jag inte om jag ser det som något negativt så länge det sköts på ett vettigt sätt, men å andra sidan så är jag ju rökare OCH snusare sen fler år tillbaks så jag kanske är en aning partisk? 😉

  Svara
 2. Bumsan

  Jag rekomenderar den naturliga vägen istället för Listerin (som kan skada tänderna på sikt) att ta ett syrligt äpple istället 😉 eller varför inte två.

  Bra inlägg tycker jag! Jag tycker att alla bör vara lite mer öppna, man missar en hel del godbitar där ute genom att ha dörrar stängda.

  Svara
 3. nakenflickan...

  jag tycker också att tuggummituggande är hemskt, ser så ohyfsat ut..

  Men något jag tycker är värre är loskande..*brrr* okej, om man får en fluga eller något annat vidrigt i munnen så räknas det som undantag. Men det där ideliga spottandet som en del ägnar sig åt. Varför inte bara svälja om man har överskott på saliv??

  Sen ska man inte gå in på andra vidriga saker, som en del killars vana (tror aldrig jag sett en tjej göra så) att snyta sig med hjälp av näven. För det är så vidrigt att jag vet inte vad, det är nog fasiken bortom avtändande och bara rent ut sagt äckligt… 😀

  Svara
 4. Tessi

  Håller med nakenflickan…!
  Fruktansvärt äckligt när karlar som går på stan, håller för ena näsborren för att sedan fräsa ut snoret i den andra!? Det är nog bland det äckligaste man ser, och hör, för den delen också..*ryser av obehag*

  Svara
 5. EttUnderverk

  Nja? Jag tycker det där med snytande inte så farligt? så länge man inte tar i någon liksom och jag är kvinna och gör så…dock mest hemma i skogen coh inte så ofta på stan. Men det är praktiskt. Sparar träd…

  Svara

Skriv en kommentar!