Fyra dagar kvar…

… och min inkorg ekar tomt. Hittils har jag fått in fyra tävlande i Bästa Busken. Var är ni andra? Den åttonde Augusti är deadline för deltagande, glöm inte bort det. Det är om fyra dagar.

Skicka in en bild på din buske, med en lapp där det står ”klumpesnusk” och delta i en omröstning där du kan vinna fina priser!

buskar

Läs även dessa inlägg:

6 reaktion på “Fyra dagar kvar…

 1. Nakenflickan...

  Men gud! fyra bara! ska skicka in på min lovar, ska bara ta bild först. som med allt annat verkar det bli i sista stund…undrar varför, men med få mottävlande kanske man har en chans att vinna iallafall, gött mos!

  Svara
 2. Lexi

  Du är så rolig som har den här tävlingen över sommaren när man vill raka sin buske… Hade passat mer till vintern, eller kommer ”helrakat” tävlingen då??
  .-= Lexis senaste inlägg: Trytande tålamod =-.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Gnäll, gnäll, gnäll 🙂

   Nån ”helrakat”-tävling kommer nog aldrig att hållas här heller. It ain’t my thing, liksom.

   Svara
 3. carina

  Nää tycker fortfarande inte det är kul att skicka in bild på min fitta som inte får så mycket eller tätt hår när jag låter det växa ….

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Synd. Jag tycker att alla ska skicka in en bild på sin buske. Det är ingen tävling om vem som kan odla den hårigaste eller tjockaste busken. Jag vill se buskar av alla sorter, oavsett om de har svinborst eller bomullsludd 🙂

   Svara

Skriv en kommentar!