Favoritbild #36

Det börjar bli några favoritbilder nu. 36 stycken, i skrivande stund. Tro mig, det blir fler. Varje dag hittar jag nya bilder som efter ett tag blir favoritbilder och som jag tittar mer än bara några gånger på.

Den här har fått vänta länge på sin stund i rampljuset, men nu är den här. Som med de flesta bilderna har jag svårt att sätta fingret på precis varför den tilltalar mig, men den gör det. Jag går mycket på instinkt när jag gillar bilder, och jag litar på mitt öga och min magkänsla. Hoppas ni gillar den här också.

r0070511

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Favoritbild #36

 1. Vamp

  Fin bild.
  Välkommen in till mig.

  Besöker ofta er blogg, den är innehållsrik, varierande och framför allt intressant.

  Vxxx
  .-= Vamps senaste inlägg: <a href=\ =-.

  Svara

Skriv en kommentar!