Ett inlägg på resande fot

Ja kära läsare, då ska jag ta och förklara saken lite, skapa ordning i förvirringen.
Fast jag ska börja med att tacka för att ni verkar vilja ha mig kvar, det värmer och det är mycket tack vare er kära läsare som jag satt och var väldigt deprimerad över mitt beslut igår.

Det var såhär att jag och sambon har gått in i en ny era kan man ju säga, vi har en del på gång, lite saker har redan hänt (ska självklart berätta om det i ett senare inlägg) och vi diskuterade detta med porr och internet igår.
Han har inte varit så överförtjust att leva ihop med en sex-bloggerska då han är uppvuxen med att man gör saker och ting bakom stängda dörrar och pratar inte om allt. Men så stormar jag in i hans liv, en mycket sexuell varelse, som vänder upp och ner på allting.
Jag har skrivit en anonym blogg om sex förut, med inlägg lite då och då, men så kände jag att jag så gärna ville bli en del av gemenskapen här på Klumpesnusk och då jag hade en stående inbjudan av min käre vän Klumpe så gjorde jag slag i saken. Sambon stöttade det beslutet och var den som kom på namnet till mitt alter-ego Sheila, men det var med en liten rynka i pannan. Ni vet av den typen ”vi får se hur det går”..

Han har inte varit så förtjust och har mestadels av tiden velat att jag ska ångra mitt steg ut i den stora blogg-världen, men det har inte hänt, förrens igår.
Jag satt och funderade, hade en liten livskris kan man säga. Studierna jag har framför mig (då menar jag i bok och pappersform av typen ”fullt på hela bordet och i hela hörnsoffan, med en liten Sheila sittandes förtvivlad mitt i alltihop”) är otroligt stressande, jag ska på två och en halv månad klara av 7 kurser.
Med den otroliga brist på diciplin jag har blir det att man gör allt annat än det som verkligen behövs tas om hand, dvs studierna. Man pillar med tvätten, disken, barnens leksaker på golvet och när man sätter sig vid datorn för att göra det man ska så surfar man runt istället. Noll diciplin som sagt.
Då kände jag en kort minut att jag bara ville stänga ner allt, jag ville rensa och ta en paus från datorns inverkan på mitt sociala liv.
Sagt och gjort så skrev jag till Klumpe på msn och han tog saken i egna händer på en gång, en kort stund efter att han skrivit sitt inlägg om min pension så gick jag in för att ta tillbaka mitt otroligt dumma uttalande, men det var försent.
Så igårkväll deppade jag ihop totalt, jag har byggt upp och skapat Sheila och jag är inte redo att säga adjö till henne, inte nu och inte för lång tid framöver. Ni vet det kända ordspråket att man saknar inte kon försen båset är tomt? Så är det ibland och det kändes verkligen igår.

Man får inte glömma att vi som skriver här, på andra sexbloggar och på internet överlag, är också människor. Med toppar och dalar i sitt liv och tänkande. Misstaget jag gjorde var att jag agerade ut mina tankar på en gång, som att det var det rätta att göra för att jag skulle göra min sambo nöjd och för att jag skulle få studierna gjorda.
Men det går ändå, jag har gjort detta förr och jag är van vid det här laget.
I och med att det är som det är med studierna så kanske inläggen kommer lite mer sporadiskt just för tillfället, men jag finns här och jag är med i ruljansen. Jag finns att prata med, både via mail och msn, ladysheila@live.se.

Jag ska avsluta med att säga att jag går inte emot min sambos vilja när jag skriver här, vi har diskuterat saken och han förstår hur stort detta är för mig, att det är en del av den jag är och han blev lika glad som jag när jag läste mailet från Klumpe där han skrev att jag självklart kunde ångra mig (men tänka igenom mina beslut lite mer noga i framtiden).
Så jag hoppas att ni kan ha överseende med mig den här gången?
Och nej, som svar på din kommentar, det kommer inte hända igen.

Nu sitter jag hur som helst i bilen (älska trådlöst bredband) på väg att agera flyttkarl/kvinna. Vårt hem har varit belamrat med en familjemedlems prylar men nu äntligen får vi plats i garage och på vind igen! Alltså börjar stora rensningen inom det närmaste, prylar och onödiga saker ska bort, kastas och/eller stuvas undan. Det ska bli så skönt med lite utrymme hemma igen. Det har med min medfödda rotlöshet att göra, det faktum att jag tycker om att rensa och göra om, då får man känsla av att det är något nytt.
Och på tal om det nya så har jag och sambon faktiskt varit på date, det ni! Vi har inlett något med ett annat par (helt underbara människor) och jag har hittat en kvinna jag verkligen är nyfiken på. Jag har talat med henne ett längre tag, men ju mer jag får veta om henne, ju mer vill jag veta. Jag vill suga i mig varenda liten del av hennes person och verkligen se in i hennes själ. Det jag vet hittills är mycket upphetsande, på många sätt, och jag kan inte annat än rysa till lite lätt vid tanken på att få träffa henne, sitta där på andra sidan bordet och lyssna på när hon pratar samtidigt som jag ser den vackra munnen röra sig.
Ja det är speciellt, hon är speciell och jag ser fram emot att få träffa henne någon gång på riktigt.

Mer om det en annan gång dock, detta blev långt nog som det blev, dessutom bränner bärbara datorn mig på låret. Hårddisk och processor blir varma och när de ligger emot utanluft mellan blir det väldigt varmt ibland.
Även om jag tänder på smärta i viss mån är detta inte fullt lika underhållande.
Puss på er kära läsare!!

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Ett inlägg på resande fot

Skriv en kommentar!