En mycket trevlig upplevelse

Jag har gjort något jag aldrig trodde jag skulle göra, jag har provat att smeka min sambos kuk med mina fötter.
Med tanke på min tidigare fot-fobi var bara tanken på att göra det lite störande. Men nu när jag till och med njutit av en fotmassage och även efter det inte mått dåligt över beröring på och under fötterna så lade jag fram förslaget för honom och han nappade direkt.

Känslan var onekligen annorlunda men absolut inte obehaglig. Med lite olja och uppvärmda fötter verkade han njuta oerhört där han satt i soffan. Vilket självklart var riktigt trevligt att se minsann.

13

Bilden ovan är inte på oss, även om vi förevigade ögonblicket med ett par riktigt fina bilder så vill jag visa honom den respekten att inte vika ut honom här.

Ang mitt ”mission” så rullar det på. Jag har fått kontakt med några vackra kvinnor och hela situationen känns oerhört spännande. Jag vill så gärna komma nära dessa kvinnor och det ska verkligen kännas rätt när jag löper linan ut och förlorar min ”oskuld” till en kvinna. Jag är selektiv när det gäller män, så även när det gäller kvinnor, det ska vara och kännas rätt för båda parter.

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “En mycket trevlig upplevelse

 1. Lite småkåt gubbe ...

  Att övervinna rädslor och andra hinder är en del av livet, dock är det ju så att vi alla inte lyckas med det.

  Svårigheten är oftast inte att inse att man har fobi eller skräck, även om en del lever i en förnekelse inför det, utan att ta steget och släppa taget om det trygga.

  Heder åt dig som övervunnit ”fot-fobin”, för det har du väl nu ?

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Jag tror att jag gjort det, men vissa situationer med fötterna är fortfarande obehagliga och triggar igång rysningarna. Som beröring vid och mellan tårna. Sedan tanken på att röra någon annans fötter är fortfarande ordentligt obehaglig. Men man ska tydligen aldrig säga aldrig.. 🙂

   Svara
   1. klumpesnusk

    Du har om inte annat tagit ett stort, mycket stort steg på vägen mot ett totalt övervinnande.

    Jag övervann min fobi, tack vare den lilla saken du hjälpte mig med för så många år sen. Du har gjort mycket större framsteg på mycket kortare tid, så jag tror inte det dröjer länge innan även du övervinner din fobi.

    Svara
 2. M

  Fotlekar är inte att underskatta, det kan vara otroligt häftigt. 🙂 Kul att din fobi släpper mer och mer!

  Oh la la, det hör jag gärna mer om. 😉 Och visst fan ska man ha lite krav på dom man ska leka med, saker måste stämma på flera plan. Håller tummarna för dig! Och för uppdateringar kring detta såklart…;)

  Svara

Skriv en kommentar!