En hand till mig själv

Jag är en hårt arbetande kvinna just nu, då känns det skönt att komma hem och ta ett glas vin till maten när det nu är helg och allt.
Efter lugnet (dvs barnen) lagt sig och jag varvat ner blev jag akut kåt. Jag vet inte vad som händer med mig när jag blir så, men ibland känns det nästan som att jag ska explodera om jag inte får onanera mig till en orgasm eller allra helst ha ordentligt sex!

Igår kände jag dessutom för att prova något nytt.
Då jag tycker mycket om sk ”fisting” har jag sett några intressanta videosekvenser där kvinnan i fråga har fistat sig själv. Hur det går till egentligen har alltid fascinerat mig så igår fick jag för mig att prova.
Sagt och gjort, flaskan med olja tippades lätt mot mina blygdläppar och efter några lätta smekningar skred jag till verket. Först tre fingrar, sedan fyra och i en konstig vinkel fick jag in alla fem.
Men det var en vinkel som gjorde att sträckningen i handleden stundvis tog överhanden samt att det var mer trångt än jag trodde där inne! Jag har läst viss anatomi och är trots allt en nyfiken och utforskande kvinna, men att det var så trångt trodde jag verkligen inte. Hur i hela fridens namn har Han fått in sin hand där, vid mer än ett tillfälle. Ännu mindre fått in en hand i varje hål där nere?! Kanske var det vinkeln i vilken min hand var riktad, men det var problematiskt in i det sista. Inte alls så problemfritt som man ser i porr-sekvenser. Vilket det visserligen sällan är såklart.

caprice6

Men jag kom, eller nej, jag exploderade! Sedan trippade jag ner för trappan med ett fånigt leende på läpparna och med en mycket glänsande hand vinkade jag finurligt till Honom innan jag gick och tvättade av mig. Undrar om det fanns några funderingar på vad jag gjorde i min ensamhet där uppe?
Jag kommer prova igen, kanske är det träning i det som ordnar till vinkeln i slutänden?
Att man är trång får man väl vara nöjd med vid det här laget, säger hon och skrattar lite rått åt sig själv.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “En hand till mig själv

 1. Anonym Pornograf

  Jag hade nog blivit mer förvånad om du sagt att det INTE var trångt. Det hade nog varit en mer traumatisk upplevelse med, skulle jag misstänka.

  ”JÄVLAR vad mycket PLATS det var! Nu är det jag som skippar handväskan när jag ska gå och handla nästa gång.”

  Svara
 2. Ken

  Jag har alltid varit nyfiken på hur kvinnor lyckats få till det med ”fisting” på sig själv.

  Du får gärna gör en ”uppföljning” på dina tester.

  Som du säger, porrfilmer/-bilder lyckas att få det att se så lätt ut.

  Svara

Skriv en kommentar!