Den pågående bloggdöden

Jag behöver bloggar att läsa. Försöker ständigt hitta nya bloggar, både att läsa men också att kunna tipsa er läsare om.

Men det är svårt. För inte alltför länge sen fann sig både Ormen i Paradiset och Kuken Och Fittan nedstängda av blogspot. Orsakerna till detta är än så länge relativt okända, men tydligen tycker Blogspot (dvs Google) att de båda bröt mot villkoren. Swedishteen har den hittills mest matnyttiga informationen jag sett om det hela.

Det är trist att bli nedstängd sådär. Därför anser jag det ännu viktigare för mig att hålla den här bloggen oberoende. Jag har fått några erbjudanden om att delta i olika ”bloggportaler” för bloggar med vuxet innehåll, men alla erbjudanden är alltid desamma – när man läser mellan raderna så är det den som ger erbjudandet som har åtskilligt mer att tjäna på att jag skulle acceptera det.

Så jag är glad att ha ett webhotell som inte moraliserar för sina användare, och jag är glad att ha sponsorer som tillåter mig att driva bloggen för mig själv och Sheila på ett sånt här relativt oberoende vis.

Men jag behöver ändå bloggtips. Sitter du och ruvar på en bra sexblogg eller har du startat en själv? Tipsa mig. Antingen via mail eller via en kommentar. Jag kikar på alla tips!

Läs även dessa inlägg:

15 reaktion på “Den pågående bloggdöden

 1. SwedishTeen

  Jag tycker det är starkt av Blogger (och dess ägare Google) att faktiskt acceptera bloggar om i princip vad som helst.
  Du får m.a.o. publicera både porr och snusk, åsikter om ditten och datten utan större inskränkningar.

  Det enda Google begär är att, om man vill tjäna pengar på sin blogg, ska det ske via deras annonssystem.

  Jag kom för övrigt på att jag glömt att länka till den innehållspolicy som jag omnämner i inlägget. *himlar med ögonen*
  🙂

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Instämmer, jag tycker mycket om att Google har en sådan progressiv inställning till saker. Jag har inte satt mig in i deras villkor, men jag hoppas det löser sig.

   Problemet är ju dock att skriver man en sexblogg på Blogspot och vill ha annonser är man hänvisad till Googles Adsense, och Adsense tillåter inte att användas på sidor med ”vuxet innehåll” om jag inte minns helt fel från tiden då jag undersökte möjligheten att själv använda det.

   Så i korthet säger Google att det är okej att skriva om sex och sånt, men man får inte tjäna nåt på det.

   Men visst, det är bättre än många alternativ *host*metrobloggen*host*

   Svara
  1. sheila

   ND: Du är måhända kanske inte den enda, men det som är skönt med valfriheten för människan är att man kan välja vad man vill läsa och vad man vill titta på. Hon skriver inte annorlunda mot vad andra flickor i hennes ålder gör. Det finns säkerligen en läsarskara för varje blogg och varje innehåll i densamma. Visst är det fiffigt? 😉
   .-= sheilas senaste inlägg:

   Svara
 2. ND

  Självfallet! Och vilken tur att man har valfrihet att välja vilken information man tar till sig och vilken man kan strunta i. Något annat som är fint är möjligheten att yttra sina åsikter. Dock om jag trampat någon på tårna så ber jag självfallet om ursäkt.

  Svara
  1. sheila

   ND: Självklart, Sverige är underbart på det sättet. 🙂 Det jag menade, men inte uttryckte, var att hon är ung och han just börjat blogga. Läsarnas åsikter betyder kanske mycket för henne (eller inget alls, vad vet jag) så negativ kritik kanske kan såra mer än det skulle såra en mer erfaren skribent som exempelvis Klumpe. Hur som helst så lämnar jag uttalanden om sådant till de som läser och kanske till och med tycker om bloggen då jag personligen har en annan smak på läsmaterial än det som serveras där. Alla är vi olika, vilket i sig också är härligt! 😉
   .-= sheilas senaste inlägg: Dagens bild (090823) =-.

   Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Tack för tipset, men min kvota med bloggar som skrivs rätt så dassigt av 19-åriga blondiner och handlar om smink, mode, kändisar och halvt påhittat skvaller ihopmixat med diverse blandade ytligheter samt är fullproppad med usla bilder på dem själva i tron/hoppet att de ska bli nästa Superstar är tyvärr fylld för den överskådliga framtiden.

   Svara
 3. Mr X

  Vi har nyss flyttat in i blogger sedan metrobloggen utövat kraftig censur, de verkar ha en jävligt ojämn bedömning…

  Sen så funderade jag på detta med AdSence, kan man verkligen ha det på en sexblogg? Då jag läste villkoren så fick jag för mig att det inte var så men jag kanske har fel?

  Kolla gärna in vår blogg, skulle vara kul med lite korslänkande 😉

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Det var ett tag sen jag läste användarvillkoren för Adsense, men om jag inte minns helt fel så får man inte använda det på bloggar med ”vuxet” innehåll.

   Dessutom, oddsen att dra in pengar på Adsense är faktiskt försvinnande små. Det vet jag sen tidigare erfarenheter med det.

   Vad gäller eran blogg så lägger jag till den för bevakning. Väl mött! 🙂

   Svara
 4. Tina

  Tips tips! Jag läser en ganska ny blogg som jag tycker är ganska intressant. Hon är hyffsat personlig och hon skriver om sina sexäventyr. Även om den mer och mer börjar handla om kärlek.
  Men det är ju fint de med..=)

  Svara

Skriv en kommentar!