Argt försoningssex

De senaste dagarna har fått mig att tänka lite mer på detta med försoningssex, även sk argt försoningssex.
Ni som har följt med mig till och från min tidigare sida vet att jag just har separerat, eller vad jag har gjort. När man blandar känslor och de praktiska sakerna finner man en enda röra av saker och minnen som skett under tiden man bott ihop och det är inte fullt lika lätt längre. Man känner sig stor i orden men liten på jorden, som min mamma brukade säga när jag var liten.

Mitt i detta känslosvall så kryper han upp bakom mig i sängen och håller om mig, kysser mig på halsen och jag känner hans redan styva kuk lägga sig vida skåran mellan mina skinkor. Det ena ledde till det andra och vi hade sex, trots att det från början kändes konstigt, för att inte tala om fel (vi hade ju just gått isär och jag var så arg och besviken) så var det så skönt och kravlöst att jag rent av skrek ut min orgasm tillsammans med när han kom.

Dagen efter var jag måttligt förvirrad, vad händer nu?
Efter en tung dag på jobbet, stela planeringssamtal på eftermiddagen, så kom kvällen och samma sak hände. Vi hade ännu ”argare” sex och jag kom igen och igen.

Så har det fortsatt. Helt otroliga orgasmer i kombination med argt sex där jag egoistiskt placerat honom där jag vill ha honom. Jag har släppt alla krav och bara glider med i härligheten.
I takt med att jag har gjort detta har han visat mer intresse än någonsin. Han håller om mig, han kysser mig när jag kommer hem, visar en omättlig aptit på sex (har aldrig hänt!) och han säger att han älskar mig utan att jag behöver säga det först.

Som ni förstår är jag väldigt förvirrad, men ack så trevligt jag har det och kanske behöver man inte analysera sönder allting i all evinnerlighet..? Medan detta händer hinner jag ju även landa i mig själv och faktiskt göra det jag bestämde, bry mig om mig själv och göra det jag vill.

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Argt försoningssex

 1. Claes

  Det är så sex ska gå till, inga krav, bara ta för sig och njuta. För det är väll njuta man vill av sex?

  Svara
 2. Emil

  Det är faktiskt inte så konstigt att försoningsex funkar bra. Vanligtvis så låter vi vardagen ta över våra liv, ställer krav på våra partners (fast vi inte har rätt till det eller egentligen behöver det) varpå vi förstör våra relationer oavsiktligt. När sen alla krav är borta, vi skiter i allt och bara ger oss hän… Ja, då är vi plötsligt tillbaka till ursprunget – det öppna, kravlösa förhållandet där det är tillåtet att säga till partnern ”du är en idiot” eller ”jag älskar dig” utan att det krävs något i retur eller att man bryr sig om reaktionen.
  Allt handlar om att leva ”här och NU” och ta tillvara på livet till fullo. Det är DÅ det blir som bäst på alla plan!

  Dock svårt…

  Svara
 3. M

  Jag förstår förvirringen. Men som du säger; sätt ditt först och njut av att njuta. Det viktigaste är att du inte blir för sårbar i läget. Tankar till dig!!!

  Svara

Skriv en kommentar!