Amatörbilder: Anonym

Det här var egentligen ett bidrag till tävlingen om Bästa Busken, men pga en miss med bortglömd lapp så kunde jag inte godkänna det som tävlingsbidrag. Däremot fick jag några bilder som tillägg, och nu har jag fått tillstånd att publicera hela bunten som vanliga amatörbilder. Därför hoppas jag att ni uppskattar denna anonyma skönhet!

Läs även dessa inlägg:

7 reaktion på “Amatörbilder: Anonym

 1. LM....P

  En fråga: Vad saknas tro i min webbläsare då jag inte kan se dessa kort? Dina andra bilder ser jag.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Bra fråga. Tror inte du ska behöva sakna nåt. Dock är bilderna rätt stora så det kan ta en stund för den fullstora versionen att laddas. Om du har en långsam uppkoppling kanske detta uppfattas som att bilden inte visas alls.

   Men bortsett från det ska det nog inte behövas nåt extra.

   Svara
   1. LM...P

    Det konstiga är att jag inte hittar din sida alls med firefox, men nu använder jag Expolorer och då går det utmärkt. Jäkla webbläsare de bara krånglar när man behöver börja om från början …. SUck tack ändå 😀

    Svara

Skriv en kommentar!