This ship has sailed

Sex.

Vad länge sen det var jag skrev om det. Underbara sexet, var tog det vägen?
Jag har inte skrivit på länge. Jag har mycket jag vill skriva, mycket jag skulle kunna skriva, men jag kan inte. Det är liksom en spärr som hela tiden säger mig att det blir för privat, för vulgärt eller bara skitdåligt.

Jag tror jag slänger in handduken, jag kan absolut inte uppfylla de krav och den klass på inlägg som den här bloggen kräver. Jag var inte redo att skriva inför publik, så jag återgår till mitt worddokument, som aldrig yppar ett ord för allmänheten, det är nog säkrast så.

Tack för mig.

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”This ship has sailed

 1. Gox

  Synd, du har skrivit bra, kämpat hårt och gett ett par tankeställare.

  Mycket synd att du slutar men förhoppningsvis ser man dig igen!

  Svara
 2. Z

  det du hann leverera var väldigt bra, faktiskt.
  Men, det är du som känner vad som är bäst för dig. 🙂
  Lycka till!

  Svara
 3. Emelie

  Tråkigt att höra att du inte känner att du håller ”måttet”. gillade det du skrev, men ibland så kan man inte bryta sina egna spärrar.

  Kram
  Emelie
  .-= Emelies senaste inlägg: Jaha så är det =-.

  Svara
 4. Qutie

  Bah! Skärp dig! *L*

  Jag är jag och du är du, mitt sätt är inte ditt sätt. Det är genom skillnader vi med öppna sinnen växer.

  Du är unik. Det finns bara en av dig, som är som du, som skriver som du, som tänker som du. Det är den Phia jag vill se här.

  /Qutie

  Svara

Skriv en kommentar!