Om bara en vecka…

… får jag besök av J igen. Det ser jag grymt fram emot, att få tre veckor tillsammans med henne. Om en vecka så hoppar hon in i bilen och anländer hos mig lite senare samma dag.

J är en mycket, mycket speciell tjej. Hon är mycket lätt att älska, och jag ser fram emot att ha henne här. Vi har planerat in lite allt möjligt roligt, och när vi inte gör nåt av det så kommer vi att larva runt nakna här hemma i lägenheten, ägna oss åt varandra, knulla och ha det skönt.

Och när vi inte gör det ska vi vara sådär äckligt gulliga. Jag hade tänkt försöka få med henne till nakenbadet, kanske tillsammans med I&J också, även om J tycker det skulle vara läskigt att vara naken offentligt. Men vi får se hur det går 🙂

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Om bara en vecka…

  1. Larsgubben

    Vad härligt du/ni skriver om nakenbad. Det är en härlig känsla att bada naken som alla borde uppleva… ofta. Jag har äntligen fått min fru att våga… och hon gillar det. Var badar ni?

    Svara

Skriv en kommentar!