Hej igen

Jag funderade på någon klatchig titel som ”I´m back!” eller ”Missed me..?” men jag kände att det var riktigt tokigt, speciellt när man som jag känner att man bara skulle vilja glida in i sin gamla position så smidigt som möjligt.

Såhär ligger det då till, jag är tillbaka som skribent här på Klumpesnusk. Jag har saknat både Klumpe och möjligheten att uttrycka mig på denna sidan. Min sida jag haft igång under tiden jag varit borta kommer att ligga kvar ett tag till dock. Men jag känner mig helt tillfreds med beslutet att komma tillbaka och det känns mer jämlikt i dagsläget sedan vi mailat fram och tillbaka jag och Klumpe. Det är vi som gäller och om några kan hålla igång detta så är det vi, haha. Skämt åsido, vi kände att vi var ett ganska bra team och vill ta tillvara på detta.
Jag är fortfarande samma kvinna/eldsjäl som jag var förut och hoppas på att vi ska ha lika härliga diskussioner via inlägg och kommentarer som förut.

Jag tar ett djupt andetag och andas sakta ut.. Härligt att vara ”hemma igen”.
På återseende kära ni!

Läs även dessa inlägg:

11 tankar kring ”Hej igen

 1. Phia

  Jag vill vara den första att säga ”tack gode gud!”. Jag har varit en flitig läsare av din sida också, beklagar det som hänt, men jag känner stor lättnad över att du hittat hem igen! Nu kommer jag hänga lika mycket på den här sidan som förut!

  /Phia

  Svara
  1. sheila Inläggsförfattare

   Tack snälla du. Jag har läst dina inlägg också och tackar för den tid du varit en del av detta också. Det är en speciell känsla att vara det. 🙂 Du är hjärtligt välkommen att hänga här, dag ut och dag in om du så vill. 🙂 //Sheila
   .-= sheilas senaste inlägg:

   Svara
 2. Qutie

  Näeee, det här var inte bra…

  Ska detta betyda att jag blir utan er två, och får hålla tillgodo med EN? Jag vill ju ha båda!

  Jag har läst er båda med glädje och eftertänksamhet. Det är alltid kul att reta sitt sinne med andras intryck och funderingar.

  Sheila – välkommen hem!
  Phia – vart tar du vägen?

  /Qutie

  Svara
 3. eric

  Tycker den här bloggen har blivit vääääldigt tråkig, för mkt text och för lite bilder;) tvärtom tack!

  Svara

Skriv en kommentar!