Gästblogg: Saknad

20-åriga Elin svarar på min önskan om gästblogg och skriver ett smått poetiskt inlägg med mycket längtan, åtrå och kåthet. Tack för det, Elin!

Jag älskar hur du gör mig kåt. Din åtrå till min kropp. Kyss mig och jag blir en våt fläck under dina fingrar. Dina händer smekandes min hud. Jag älskar när du smeker mina bröst. Tar bröstvårtan mellan fingrarna och kysser mig. Suger in bröstet i munnen. Älskar dina händer mot min mage. Hur de finner väg söderut. Jag älskar när du når min mjuka buske. Trycker isär mina ben och smeker min våta fitta och min kåta klitta. Jag älskar hur blöt jag blir med dig. Jag älskar hur du smeker mig tills jag kommer. Jag älskar att du ger mig din tid.

Jag älskar ditt ansiktsuttryck när du tränger in i mig första gången. Sökande, trevande, hungrigt. Hur du bara kommer halvvägs in, retar mig med grunda stötar. Lyfter mig mot dig för att få mer. Hur du återigen kommer halvvägs in, drar dig ut för att sedan sakta fylla mig helt. Älskar ditt lidelsefulla ansikte när du fyller mig helt. Din hårdhet. Ditt hårda, varma, kåta. Veta hur mitt våta omsluter dig helt. Älskar hur vi hittar vår takt, vår fart, vår rytm. Varmt, blött, hårt, djupt. Älskar när du fyller mig helt, stannar i mig och trycker dig mot min hetaste punkt. Älskar ditt ansiktsuttryck när du är på väg att komma i mig, och älskar dina njutningsfullt stängda ögon när du gör det. När du kommer. Djupt i mig. Känna hur kuken spänns i mig, din heta andedräkt mot min varma hud. Dina tunga stön av njutning. Din tyngd över mig som känns så lätt.

Älskar din kropp, din hud, dina ögon, dina händer och fingrar, din tunga och dina mjuka läppar. Älskar din hårda kuk. Älskar din mjuka kuk som blir hård i min hand. Hård kuk i min hand, mot min mage, i min mun, i mig.

Älskar att hålla dig i hand på stan. Stjäla pussar och kyssar i rulltrappan. Trycka min kropp mot din. Ligga i din famn, naken. Nära, närmast är aldrig tillräckligt nära. Vill närmare.

Älskar ditt intellekt. Dina smarta kommentarer. Dina spontana uträkningar på allt och inget av betydelse. Jag älskar våra skratt. Jag älskar hur du får mig att le. Och att du tycker om att få mig att le. Jag älskar dina storslagna planer. Dina framtidsplaner som är som fantasivärldar där jag lever i sockervadd och mjukglass med din skyddande, trygga hand i min rygg. Älskar den jag är när jag är tillsammans med dig. Jag älskar de vi blir tillsammans. Jag älskar att vara tillsammans med dig. Jag älskar dig.

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Gästblogg: Saknad

  1. Gluttarn

    Det känns så slugt när någon skriver något som är nästan vackert, men samtidigt lite småporrigt och, i brist på bättre ord, vulgärt. Blir mer upphetsande på det sättet.

    Svara

Skriv en kommentar!