Dagens bilder (090719)

Två bilder, båda uppenbarligen av äldre snitt. En fyrkant utomhus. Två par som gör saker tillsammans. Vet inte varför jag gillade de här bilderna, men jag är ju svag för vintagesnusk. Kanske var det därför?

foursome6

foursome8

Läs även dessa inlägg:

10 tankar kring ”Dagens bilder (090719)

 1. Phia

  Jag märker att det är något fel när jag faktiskt tycker det ser ofräscht, ja – nästan äckligt, ut.
  Hur vrickad syn har jag på kroppsbehåring? I will tell.
  .-= phias senaste inlägg: <a href=\ =-.

  Svara
 2. nussse

  Den andra bilden fick gjorde mig varm och kåt. Mycket trevligt 🙂 Hoppas du får tag på fler och även lägger upp dem.

  Svara
 3. Anna

  Åh…så fint med allt hår! Det ser så underbart kvinnligt ut! Är själv så vansinnigt trött på alla rakade musar och snoppar. Tycker bara att det ser ut som BARN och då känns det skitäckligt… Låg med en kille med rakad kuk en gång och det kändes bara FEl FEL FEL…

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Instämmer. Jag är ganska trött på den helrakade trenden. Även om man ansar och trimmar, kanske rakar blygdläpparna, så är det mysigt med en fin buske. Fler kvinnor kanske behöver uppskatta och förstå det, istället för att tycka det är ”äckligt”.

   Svara
 4. Jen

  Jag tyckte bilden var otroligt upphetsande. Men det är märkligt att håret är det som kommenteras tycker jag. Tänkte inte alls på det innan jag gick in på kommentarer.

  Svara
 5. Juliette

  Kanske knullar dom vid skogskanten intill stranden. Kanske dom badat nakna innan. Naturligt nakna. Inte en tanke på sex. Men kanske dom blev kåta av hettan som så vanligt är. Kanske någon föreslog lite sex. Härligt. Naturligt. Barnen leker intill med hinkar och spadar. Några meter bort sitter grannfamiljen och fikar. Alla är nakna. Alla njuter av livet och solens strålar. Naturligt är härligt.

  Svara
 6. Friskytten

  Precis detta gillar jag.
  Flera med i leken.
  Utomhus.
  Sommar
  Varmt (förmodar jag)
  håriga fittor
  inga silikonbröst
  hårda kukar (brukar ibland vara lite dåligt med det i vintageporr)

  Svara

Skriv en kommentar!