Dagens bild (090718)

Dagens bild har ungefär noll konstnärliga meriter. Det är ett foto på tre människor som har det skönt. Jag gillar den här bilden för den är avslappnad på nåt vis. De knullar, hon ligger lutad mot den andra killen som säkert i sin tur bara ligger och tittar på och njuter av att se dem ha det skönt. Kanske är han redan nöjd? Kanske är det hans tur efteråt? Vem vet.

Det är nånting med den killens kuk också. Jag bara gillar vinkeln, han ligger där avslappnad och glädjespaken är halvvaken men ändå avslappnad och i en lite udda vinkel.

29300_3

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Dagens bild (090718)

  1. Tessi

    En av mina stora sexfantasier, hoppas på att få ha två stiliga män, samtidigt, i min säng så småningom! Det hade i alla fall varit väldigt trevligt.. ;D
    By the way så gillar jag verkligen hennes silverfotlänk som hon har runt ena ankeln:)

    Svara

Skriv en kommentar!