3 tankar kring ”Dagens bild (090711)

 1. Emil

  Det är skönt och upplyftande med en blogg från en tänkande människa. Skönt med bra inlägg och sensuellt sexiga bilder. Skönt att någon offentligt vågar ifrågasätta allt skit som skrivs om sex, nakenhet och vårt naturliga ursprung.
  Vi föds nakna och i beroende av våra föräldrar och när vi dör så gör vi det hjälplösa och i beroende av de barn vi satte till livet. Det är så sorgligt när många människor inte inser livets cykel och vikten av hur de frön vi sår hos våra barn kommer påverka även våra egna liv.
  Jag läser din blogg ofta och tänker fortsätta med det.
  Så jag hoppas du fortsätter skriva i samma anda som du gör!

  E

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag har ingen äganderätt till den bilden, det är bara en fin bild jag hittat. Vill du även publicera den står det dig fritt fram 🙂

   Svara

Skriv en kommentar!