Dagens bild (090704)

Hittade den här bilden och blev omedelbart lite förtjust i den. Jag går själv ofta naken, men ibland när jag lagar mat blir jag tvungen att skydda mig på nåt vis. Den här bilden har en skön, mjuk vardagserotik i sin stämning.

2793430962_db33458bd5

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Dagens bild (090704)

 1. Sheila

  Sådär har man ju sett ut också, bullmamma och sexbomb i ett. 😉 (Kanske det som symboliserar en milf lite grann? Eller räcker det med att vara mamma i det läget?) Bara lite mer hull och ett leende på läpparna så. Bilden i sig var dock jättefin.
  .-= Sheilas senaste inlägg: Nationella Orgasmnatten. =-.

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Om det är någon som är en milf så är det du, kära Sheila. Bullmamma och sexbomb, bara två av sakerna man kan beskriva dig med.

   Svara

Skriv en kommentar!