Är hetta sexigt?

Värmen verkar vara på god väg att återvända över vårat avlånga land, något som jag tycker är positivt. Jag är ingen solstolle, men jag tycker ändå att om sommaren ska man kunna ha shorts och sandaler på sig om man måste gå ut. Hemma är jag ju naken oavsett årstid egentligen ändå 🙂

Men jag funderar på en sak. Blir man kåtare när det är varmt?

Jag har en tendens att bli det, speciellt om det kombineras med lite avklätt. T.ex. i en bastu är oddsen stora att jag kan bli upphetsad, likaväl som om det är soligt ute och man sitter på en strand eller så. Det betyder ju inte att jag förlorar kontrollen och börjar jucka mot första bästa, men för mig blir det lite extra pirrigt om jag är i en varm miljö. Det är nånting med värmen, doften av solskenet (för solsken doftar ju) och överhuvudtaget dem varma luften som skapar nåt slags subtil erotisk stämning.

Det är mycket annat också. Människor slappnar av mer när det är varmt, och har en större lust efter att ta av sig kläder. Sånt påverkar mig också.

Så hur är det med er, blir ni kåtare när det är varmare?

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring Ӏr hetta sexigt?

 1. Nakenflickan...

  Jo, jag tror värmen och solen påverkar lusten positivt, garanterat. Man känner sig ju lätt piggare på sommaren än vad man gör i slaskiga och mörka februari till exempel.

  Det har nog att göra med många faktorer, att det är längre ljusare dagar, värmen och att man är mer lättklädd. Det är ju lättare till att fixa spontansex om man bara behöver lyfta på kjolen, snarare än att dra av sig en massa bylsiga vinterkläder.

  Ibland tycker jag att känslan att vara svettig gör att man känner sig sexigare, vet inte vad det beror på. Kanske för att man tänker mer på sin kropp om den känns svettig??

  Älskar att ligga och sola naken en lång stund så huden över hela kroppen är solvarm, svetten rinner överallt. Då är det väldigt troligt att jag hoppar på min man eller snarare subtilt (hehe, eller inte!) poserar i någon frapperande ställning så min man hoppar på mig.

  Svara
 2. Porrtrollet

  Trots min överkänslighet mot värme och att bli svettig så jo, även jag råkar ut för fenomenet att bli kåt när jag ligger och solar i stekande sol.

  Svara

Skriv en kommentar!