Amatörbilder: Herr & Fru B.

Herr & Fru B skickar in följande bilder. De håller på att öva sig på att ta bilder inför busktävlingen och tyckte att det kunde vara skoj att dela med sig av sina försök, vilket jag också tycker är en bra idé. Mest närbilder nu, men om de uppskattas säger de att det kanske blir mer ”kroppiga” bilder i framtiden.

Läs även dessa inlägg:

10 tankar kring ”Amatörbilder: Herr & Fru B.

 1. Smojo

  Väldigt fina buskbilder må jag säga. Trots att jag inte gillar idén med buske gillade jag detta skarpt! Nyfiken på utfallet av tävlingen och på att rösta såklart 🙂
  .-= Smojos senaste inlägg: Huliganen. =-.

  Svara
 2. ND

  How could it ever go out of style?

  För övrigt, är det bara jag som är hoppfull, eller börjar den helrakade trenden vända?

  Svara
 3. carina

  Fuskigt! JAg kan inte alls få någon sån där buske. Även om jag låter håret växa så blir det aldrig mycket eller särskilt ”tätt”… Irriterande, eftersom jag tycker det kan vara rätt fint med buske!

  Svara
 4. Tessi

  Säger som Carina, har alldeles för lite och otätt hår där nere! Är dessutom blond från början så det är inte mycket till färg på det heller.. Kan inte ens spara ut till en landningsbana, den syns knappt trots månader av att ha sparat ut håret. Så jag har gett upp på det där och kör helrakat istället!:D

  Svara
 5. McHive

  Snälla flickor, varför nedvärderar ni era buskar? De flesta män i alla fall i min vänkrets, älskar diverse typer av buskar, speciellt den hos sin egen flickvän/fru 😉 Skönheten sitter inte i hur tätt håret är eller hur det är rakat! Alla buskar har sin charm. Den enda synpunkt jag möjligen kan framföra är att de flesta nog är lite tveksamma till en alltför yvig buske, som sticker utanför trosan, men den ansningen är ju inte så märkvärdig. Plåta och skicka in, och jag lovar att det kommer att uppskattas!

  Svara

Skriv en kommentar!