Yellow Dong i tävlingen

Idag har jag hämtat ut en Yellow Dong som jag lägger i prispotten för den pågående busktävlingen. Jag har fått in två jättefina bidrag till den, och hoppas det blir många fler fram tills Augusti.

Prispottens värde är nu uppe i över 1100 kronor. Se till att odla ut buskarna, ta en bild och du kan vinna hela högen!

Uppdatering: Om ni är intresserade så har Miss Devil en recension komplett med fina bilder.

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Yellow Dong i tävlingen

 1. dmf

  Jag tycker att det är synd att du/ni nästan bara lägger upp bilder på ”normala” tjejer. Brudarna på bilderna har enorma höfter och enorma bröst! Jag är enligt mig normal (inte normal på ditt sätt) men har ganska små bröst, dock väldigt proportionerliga.
  Jag tycker dagens ideal är idioti men det handlar oftast om vikt och det är något man kan välja. Stora eller små bröst är inget man kan fixa själv, isf får man lägga sig under kniven.

  Min åsikt!

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Vad är normalt egentligen? Själv ogillar jag det ordet, det är ett ord som antyder att man kan vara onormal. Genomsnittlig är det närmaste jag brukar använda, och endast i innebörden att man tillhör det vanligaste inom vad man nu mäter det med.

  Kroppar kommer i alla former och storlekar. Det är ganska välkänt vid det här laget att jag inte har nån preferens för en specifik kroppstyp utan tenderar att tycka om det mesta. Stort och smått är alltid relativt och högst subjektivt när det kommer till åsikter.

  Jag inbjuder även dig att skicka in amatörbilder på dig själv, om du vågar. Hade med glädje presenterat ännu en helt och hållet genuin kvinna på den här bloggen, oavsett hur hon ser ut.

  Svara
 3. Norrländska(fd M)

  Blir det en enda som vinner alla? Hela tävlingen blir ju mera intressant om man har en större chans att vinna, dvs att potten delas på typ tre eller nåt.

  Svara
 4. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Meningen är att vinnaren får hela potten. Jag hade dock inte räknat med att det skulle bli ett sånt gensvar, så nu sår du tvivel i mitt huvud.

  Det är klart det blir mer rättvist om man kanske delade upp det hela på två eller tre priser, men jag tycker att den stora prispotten även motiverar deltagande.

  Svår fråga, men jag ska fundera på det och om jag bestämmer mig för att ändra på det så kommer jag att uppdatera inlägget som berör tävlingen.

  Svara
 5. Norrländska(fd M)

  Jag personligen kommer inte att vara med i vilket fall som helst men om jag vore sugen på att delta i en sån tävling hade det varit mera motiverande för mig med fler chanser att vinna. Hela grejen med att ha den bästa busken och folk som ska rösta fram det talar emot mina principer om att man inte kan tävla i något som har med utseende att göra, därför är jag inte med. Men jag ser fram emot att se alla bidrag 😉

  Svara

Skriv en kommentar!