Rösta!

Det här är återigen ett sånt där ovanligt inlägg som inte handlar om det som den här bloggen normalt har som tema. Det här är en uppmaning att gå till närmaste vallokal och rösta i valet till EU-parlament.

Givetvis vill jag också passa på att uppmana alla att rösta på Piratpartiet. Piratpartiet är en röst på öppenhet, frihet och personlig integritet – något som inte kan sägas om de andra partierna. Är du det minsta osäker är en röst på piraterna en röst för en positiv framtid inte bara i EU utan även hemma i Sverige.

Uppdatering: Wohoo, 7,1 procent!!

463px-piratpartiet-769353

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Rösta!

 1. Någon

  En röst på piraterna är också en röst på ett parti som inte har någon åsikt i någon annan fråga än internet och integritet…

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Integritet är grunden till våran demokrati. Utan den faller demokratin. Det här har redan börjat hotas iom införandet av drakoniska lagar som t.ex. IPRED eller att vi ska massövervakas av FRA. Utan integritet – ingen demokrati. Alla andra frågor (sjukvård, omsorg, allt sånt) hänger på att vi har en fungerande demokrati.

  Internet är den kommunikationsform som är överlägset viktigast idag. Om inte Internet bevaras i sin nuvarande form kommer demokratin också att falla. Utan internet återgår samhället till att vara envägs, en vertikal struktur där medborgarna inte har ens i närheten samma inflytande.

  Vidare är det omöjligt för en politiker att sätta sig in i alla frågorna som är viktiga. Oavsett vad sossarna och borgarna säger så kan man inte det. Det gäller att fokusera på det som är viktigt, och det gör piraterna. De fokuserar på att behålla demokratin, att behålla internet, att behålla den personliga integriteten.

  Calle skriver bra om det här, mycket bättre än mig egentligen.

  Svara
 3. Amanda

  BRA SAGT! Pirat är det som gäller om man vill kunna läsa tex den här bloggen utan att det är helt öppet för vem som helst att veta.

  Svara

Skriv en kommentar!