Porrfilm, på egen hand eller i par?

Jag tackar för kommentarerna i mitt senaste inlägg, väljer dock att lämna det ämnet helt då jag inte känner mig tillräckligt stark att prata om det mer än jag redan gjort, och jag känner att jag redan sagt för mycket.

Nu till något helt annat…
Jag låg i min mans starka armar tidigare ikväll och såg en film. Inte en vanlig spelfilm, utan någonting jag gillar ännu mer i rätt sällskap, nämligen porrfilm.
Till skillnad från Klumpesnusk gillar jag den typen av porr som är som porr oftast är, dvs. förutsägbar, enkel, med fejkstön och snygga tjejer.

Pizzabud, sjuksyster eller något annat så självklart lockar mig kanske inte så mycket, men i övrigt gillar jag porr från ”filmvinkel”.

En snygg, slank tjej med fasta bröst tänder mig. Gärna sexigt brunbränd och med rakad fitta. Inte för att jag har något emot amatörporr med mulliga tjejer och enligt min mening alldeles för håriga män, men den sortens porr tänder mig inte. Även om det nu är så att det är mer ”äkta” sex i de filmerna.

Det finns vissa saker som tänder mig rejält i porrfilmsväg. Och vissa saker kan få mig att slockna helt. Liksom för alla andra.
Analsex ser jag mer än gärna på film, även om jag kanske inte vill ha det själv jämt.
Lite lätt dominans i samband med det och min fitta blir plaskvåt. Jag behöver inte smeka länge för att komma i en oftast stark orgasm.
Negerkuk i liten tajt rosa fitta är också väldigt sexigt, gärna flera stycken på en tjej. Jag vill inte knulla med fyra negrer själv för det. Eller fyra killar över huvudtaget.

Hårt knull där tjejens bröst fortfarande inte rör sig överdrivet mycket onanerar jag också gärna till. Självklart ser jag att det är så onaturliga de kan bli, men jag blir kåt av det. Jag har inte valt att tända på det, det är bara så det blev.
Stora, fasta bröst är sexigt. Även om jag själv inte har en fast D-kupa.
Nu till det jag funderade över…

När vi låg där och slötittade lite, blir jag lite kåt och börjar smeka min fitta i det ögonblicket en neger råkar komma in i bilden och trycker sin stora kuk i botten på en tajt fitta. Hon stönar lite och jag känner hur våt jag blir. Han knullar henne allt hårdare och jag börjar pulla mig sakta.
Då reser sig min snygga man upp och går därifrån.
Okej, tänker jag och fortsätter kolla och kommer till slut i en skön orgasm. Jag är för tillfället nöjd och ropar för att höra var han tog vägen. Han ligger på sängen och läser dagens tidning.

Jag kryper ner bredvid honom och lägger mig nära, nära för att känna lite närhet, och då knuffar han bort mig.
Missförstå mig rätt nu… Jag förstår om han ville läsa tidningen i fred, men vad var hans anledning…?

Jo, han snäser:
”Har du ingen neger du kan ringa som kan komma hit och knulla dig?”
Jag förstod inte riktigt vad han menade, men han förklarade att han inte gillade att jag tände på negrer.
Som vanligt beror ju allting på.  Jag tänder inte på alla negrer för att de är just negrer. Likaväl som jag inte tänder på alla asiater eller för den delen norrmän bara för att, utan det krävs ju att de har lite charm, ett sätt som faller mig i smaken, en snygg kropp (på film) eller i det här fallet då det faktiskt är kontrasten svart kuk/vit fitta som gör mig galet kåt. Men nej då. Det var tydligen inte okej.
Har man ”rätt” att bli sur på någon som tänder på något man själv kanske inte alls gillar? Finns det några regler som säger att bara för att man tittar ihop måste det sluta med avancerat knull där alla åskådare är involverade?
Eller anses det helt enkelt som oartigt att se på porr ihop om man inte är helt säker på att man kommer vara sugen på sex, sex, sex!, när filmen väl kommer till den delen?

Är jag tråkig som känner att det är mysigt att bara ligga och kolla lite, smeka och kanske onanera tillsammans fast kanske ”sköta sig själv”?
Och hur mycket ska man rätta sig efter vad ens KK/pojkvän/partner tycker om och gillar i porrfilmsväg?

Berätta gärna för mig, för jag blev faktiskt lite ställd…

Läs även dessa inlägg:

15 reaktion på “Porrfilm, på egen hand eller i par?

 1. WhiteBoy

  Om han var allvarlig med kommentaren så:
  1. har han dåligt självförtroende
  2. känner han sig otillräcklig (hänger till viss del ihop med 1.)
  3. har han problem med andra raser (gissar att varken han eller du är svart)
  4. är han en tönt

  Kanske en kombination av 1,2,3,4?

  Svara
 2. Porrtrollet

  Instämmer till fullo med WhiteBoy.
  Din älskare har problem, och det är med sig själv. Du är i din fulla rätt att tända på precis vad som helst och kan inte han ta det är det dags för honom att mogna.

  Sen personligen har jag svårt för att titta på porrfilm tillsammans med någon, men mest för att jag blir generad för det är så ruggigt dåliga porrfilmer jämt:p
  Men din ide om att mysa, se på film och onanera ihop är ju utmärkt 🙂

  Svara
 3. nussse

  Nej håller med. Neger är ett alltför kraftigt ord med mycket negativ betydelse. Har pratat med flera mörkhyade kompisar som alla hellre blir kallade svartskalle än just neger. Svartskalle rör dem inte i ryggen medens just neger är förknippat med slaveri och att man ser ner på dem.

  Möjligtvis skulle man kunna tänka att din pojkvän såg ner lite på han i filmen och fick lite komplex men vad vet jag. Tycker han beter sig som en 5 åring. Det är ju skillnad om ni suttit på ett kafé eller liknande och du klätt av den mörkhyade servitören med blicken. Detta var ju trotts allt en film och allt är fejk. Han borde väll mer garvat åt dig. Hade jag gjort iaf 😀

  Svara
 4. Phia Inläggsförfattare

  Är neger fortfarande ett skällsord? Jag hade hoppats att det var ett mordernare samhälle än så.

  Dock ber jag så hemskt mycket om ursäkt för att jag tog svarta män, i det här fallet, under benämningen ”neger”, och hoppas att ni kan förlåta mig.

  Jag tänder på ordet ”negerkuk”, och för min del får det inte samma laddade effekt med ”svart mans kuk”.
  Men så är jag ju å andra sidan inte själv mörkhyad, så därav har jag inte rätten att avgöra vad som är okej och inte i det här fallet.

  Svara
 5. Anonym

  Förstår helt klart din pojkvän. Jag skulle helt klart känna mig träffad om min tjej ligger och pullar sig till en neger. Alla har sina svaga punkter och du skulle säkert känna dig träffad av nått annat om han säger något dumt eller så. Så han känner sig träffad om du ligger och tänder på negrar. Det handlar om en slags kamp mellan olikheter, gruppsammanhörlighet. När du onanerar till svarta män så blir det som att du inte tänder på vita killar. Utan vill knulla med svarta män och han tolkar det då som att du inte vill ligga med han. Att han inte räcker till.

  Känsligt ämne. Dock förstår jag dig pojkvän väl.

  Svara
 6. Sheila

  Min partner onanerar till (de få gånger han gör det) jättesmala ”teens” med blonderat hår och opererade jätte-tuttar, vilket är så långt ifrån mig som det bara går. Jag är mullig, mörkhårig och har naturliga bröst. Men han tänder på dem när han pillar på sig själv och det accepterar jag så länge han inte byter ut mig mot någon sådan (vilket han skulle kunna då sådana gärna ränner efter min karl) och han får acceptera att jag onanerar till renodlad BDSM-filmer när jag ska till. Stora kukar, fisting, dominans och annat sådant mysigt. Vi har olika saker som får igång oss och sex med oss själva har inte med den andra parten att göra, det är mellan oss själva och vår egen orgasm. Ska man dock se på porrfilm ihop kan man försöka hitta en kompromiss. Kanske en utan mörkhyade män för er då?

  Svara
 7. Phia Inläggsförfattare

  Det var inget vi visste att det skulle dyka upp en mörkhyad man rätt var det var. Men så plötsligt var han där. Och inte mig emot liksom. Men det var ju inte så att jag inte onanerade innan han kom in i bilden, så varför är det plötsligt så fel då? Han är ju knappast rasistiskt lagd.

  Svartsjuka, ja, det kan väl hända. Men på vad?
  Min pojkvän har en enligt mig kanon-kuk, och han vet att jag tycker det. Jag vill inte byta ut honom, men det har ju heller knappast med hans kuk att göra.

  Är svartsjuka riktat till ”matriella” saker, såsom kukstorlekar osv, eller handlar det om att han vill va den där extra edgen, så som en svart kuk var då?

  Känsligt ämne, visst. Men det måste väl ändå vara disskuterbart?

  Svara
 8. Juliette

  Jag funderade mycket på hur jag skulle skriva men claes gjorde det så enkelt och tydligt! Det här handlar inte om negrer eller kukstorlekar. Lever man i en relation får man prata igenom vad man förväntar sig och inte, vad man tycker om och inte. Innan.
  Svartsjuka är inte alltid obefogad enligt min mening. Och den handlar inte om varken storlekar eller materiella saker utan rädsla att bli bortvald.

  Svara
 9. WhiteBoy

  Citat av Anonym; ”Det handlar om en slags kamp mellan olikheter, gruppsammanhörlighet. När du onanerar till svarta män så blir det som att du inte tänder på vita killar. Utan vill knulla med svarta män och han tolkar det då som att du inte vill ligga med han.”

  Det där var det löjligaste jag läst på länge… Innebär det att om du Anonym kliar på åderpålen till en tjej som inte ser likadan ut som din tjej så vill inte du knulla med henne? Eller är det ok så länge runkobjektet är av samma ras som du/ni?

  Btw, ni som använder ordet neger, kommer ni från ett litet samhälle eller by ute på vischan?

  Svara
 10. Andy

  Kan man inte titta på porrfilm med sin partner så skall man låta bli eller i alla fall säga till om det något man tycker är direkt motbjudande så man kan undvika det. Skulle själv bli upphetsad av att min kvinna blev upphetsad och pullade sig själv vid film tittande, eller rättare sagt så blir jag alltid upphetsad av att hon är upphetsad (och vice versa), förutsatt att det vi tittar på är inom ramarna för vad vi accepterar. hemligheten är att tala om vad man vill och inte..

  Svara
 11. Yyrla

  Om man ger sig in i leken så får man leken tåla! Man kan väl inte titta på porrfilm ihop och sedan bli besviken på att den andre blir tänd? Att det sedan kom in en mörkhyad man i filmen som du tände till lite extra på borde inte ha med saken att göra!

  Men tyvärr känner jag igen den typen av kommentar och beteende. Det är varken roligt eller okej, tycker jag! Relax och lita på varandra helt enkelt, det är lösningen! 🙂

  Svara
 12. Jessice

  Jo, jag tror nog som många andra här ovan har skrivit. Att det handlar om osäkerhet och eventuell svartsjuka. Han kanske, när ni tittade på filmen, kände att han låg bredvid men ändå onanerade du, och inte räckte till för dig. Om han är sådan i framtiden, diskutera det med honom och berätta att du faktiskt tänder på det här och ifrågasätt vad han tänder på. Prova hans stil någon gång! Det är inte värt att bli sur på sin partner över en sådan här grej, när man inte vet allt vad saken handlar om. Hoppas det löser sig 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!