Onanitips?

Karro skriver en kommentar och frågar efter tips på onani.

Kan du ge tips om onani för en som inte har förlorat oskulden ?
Och inte duschslangen ksk nått att gnida sej mot som man har hemma!

Då jag varken är kvinna eller oskuld låter jag Phia eller er läsare ge henne tips om sånt här.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Onanitips?

  1. Sheila

    Min första tanke är en liten klitorisstimulerande leksak. Det finns en hel uppsjö sådana i olika former och färger. Jag har olika sorter, bland annat en liten elefant, vars snabel (jo faktiskt) gör underverk. 😉 Investera i något sådant, det finns billiga om man inte vill lägga ut så mycket pengar på det. Annars vad som finns hemma kan vara en gurka att gnida sig mot, om den är riktigt knottrig. Eller en fanta-flaska, 0,5 liters, de har en härligt knottrig hals. 😉 Have fun. 😉 //Sheila

    Svara
  2. Juliette

    Jag kan rekommendera badrummet, där finns ofta flaskor av olika slag och storlekar, en liten deo med rundat skönt lock kan göra underverk..innan man går på mer kostsamma dildos osv. Glöm bara inte att rengöra både före och efter!

    Svara

Skriv en kommentar!